Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta lui Saturn in zodia casatoriei

Saturn a intrat de curand in zodia Balantei, zodie care reprezinta sectorul casatoriei sau al relatiei de cuplu, de lunga durata.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro





Saturn a intrat de curand in zodia Balantei, zodie care reprezinta sectorul casatoriei sau al relatiei de cuplu, de lunga durata.

Care este acel lucru care face acest aspect astrologic atat de important? Saturn, planeta karmei si al responsabilitatilor, va tranzita zodia Balantei timp de aproximativ doi ani. Vom trai urmatorii ani perioade in care nativii din fiecare zodie se vor confrunta cu diverse situatii pe plan sentimental, multe greu de explicat de logica ratiunii, fiind lucruri care tin mai mult de destin si de karma.

Persoanele aflate in cautarea sufletului pereche, altii in pragul angajamentului casatoriei, unii care se gandesc la divort, cei aflati in concubinaje sau in relatii de lunga durata, toti vom fi sub influenta Marelui Malefic. Astrele garanteaza ca nici o persoana nu va scapa neafectata de influenta puternicului Saturn in zodia casatoriei, care aduce transformari importante.

Mai jos sunt descrise influentele prin care Saturn ii va afecta pe nativii din fiecare zodie. Observatie: pentru persoanele cu varsta peste 30 de ani care isi cunosc ascendentul este recomandat sa consulte si zodia in care ei au ascendentul.

Nativele din zodia Berbec

Pentru nativele din aceasta zodie lucrurile s-au taraganat mult in ultima vreme si situatiile au fost confuze pe plan sentimental. Saturn va clarifica lucrurile in urmatoarea perioada si nativele din zodia Berbec vor sti exact pe care barbat din viata lor sa se bazeze si pe care nu.

Nativele din zodia Taur

Aceste native au de achitat in acesti doi ani o datorie karmica fata de barbatul pe care il iubesc. Nu va fi neaparat o perioada usoara, dar daca aveti inima curata, veti putea face cu bucurie toate sacrificiile pe care vi le va cere destinul. Ajutati-l in tot ceea ce stiti voi ca aveti puterea.

Nativele din zodia Gemeni

Vor avea in acesti doi ani o intalnire karmica cu un barbat care le va tulbura viata sentimentala, atat nativelor singure cat si celor care se afla intr-o relatie de cuplu. Atractia sexuala va fi irezistibila si intalnirea va sta sub semnul coincidentelor. Aceasta poveste de dragoste va veni in viata voastra chiar daca nu o asteptati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc