Setari Cookie-uri

Horoscopul anului 2011 pentru toate zodiile

Nu te intereseaza previziunile astrelor pentru anul viitor? Chiar daca poate parea devreme, curioase din fire cum suntem, ti-am rezerva deja o surpriza; iti aducem la cunostinta horoscopul anului 2011.


Gemeni


Horoscopul anului 2011 se anunta pozitiv; vei avea foarte mult de lucru, dar si castigurile vor fi pe masura. Mai mult ca niciodata, iti doresti ca munca sa-ti fie recunoscuta. De aceea, te implici foarte mult la locul de munca, dand dovada de perseverenta si constinciozitate. Cresterile salariale nu sunt de neglijat, insa o schimbare semnificativa se va produce abia spre sfarsitul lunii mai. Sansele de promovare cresc dupa prima jumatate a anului.

In dragoste, asteptarile devin tot mai mari. Partenerul va trebui sa se schimbe, deoarece nu mai tolerezi minciuni si dezamagiri. Aceste reactii vor avea consecinte benefice asupra relatiei. Legatura voastra se va intensifica si veti fi mult mai uniti. Daca nu esti implicata intr-o relatie, ai putea cunoaste o persoana speciala. Insa de-abia la inceputul primaverii s-ar concretiza ceva stabil. Atentie la tensiunile in familie. Acestea pot provoca ingrijorare in perioada ferbruarie-mai 2011. Amana schimbari majore in casa ori deciziile importante pentru sfarsitul anului.

Rac


Horoscopul lui 2011 iti spune ca te asteapta un an mai bun din punct de vedere profesional. 2011 se anunta roditor si din alte perspective. Te hotarasti sa iti faci ordine in viata personala si iti faci foarte multe cunostinte noi. Prima jumatate a anului este foarte activa si realizezi tot ce ti-ai propus. Cariera cunoaste o ascensiune puternica tocmai spre sfarsitul anului. Efortul depus pe plan profesional iti va fi rasplatit in egala masura.

In plan sentimental ai parte de momente pline de tandrete, insa nu te ocolesc nici perioadele tensionate. Anumite experiente neplacute din trecut incep sa te afecteze mai mult decat ar trebui. La inceputul lunii martie emotiile te napadesc si devii extrem de sensibila. Te gandesti insistent la viitor, de aceea starile de neliniste si gandurile negative ar putea sa te influenteze la inceputul verii lui 2011. Prea multe griji fara rost, devii prea posesiva in relatia de cuplu sau cu membrii apropiati ai familiei.

Leu


Inceputul anului 2011 te pune la incercare prin momente dificile. Insa, vei descoperi ca norocul iti poate surade si intr-o perioada marcata de neincredere si ganduri negative. Schimbarile sunt binevenite in plan profesional. Daca nu aveai nimic in plan, ofertele tentante iti vor da de gandit. In plan sentimental se anunta instabilitate, cel putin in prima jumatate a anului. Tanjesti dupa o persoana speciala, insa pana acum n-ai intalnit pe nimeni care sa corespunda asteptarilor tale. Daca esti implicata intr-o relatie, entuziasmul va scadea in favoarea curiozitatii. N-ar strica sa actionezi cu mai multa prudenta in dragoste, altfel risti sa ranesti sentimentele unei persoane dragi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc