Setari Cookie-uri

Horoscopul anului 2011 pentru toate zodiile

Nu te intereseaza previziunile astrelor pentru anul viitor? Chiar daca poate parea devreme, curioase din fire cum suntem, ti-am rezerva deja o surpriza; iti aducem la cunostinta horoscopul anului 2011.

Presiunile financiare devin tot mai mari in perioada februarie-iunie 2011. Pentru a depasi cu bine acest moment, va trebui sa-ti ragandesti bugetul si sa eviti cheltuielie prea mari. In jumatatea a doua a lui 2011 norocul pare sa iti surada intr-un mod neasteptat. Munca depusa iti va fi in sfarsit recunoscuta. Cariera se va imbunatati considerabil spre sfarsitul anului.

Fecioara


Horoscopul lui 2011 iti spune ca pe parcursul anului vei fi pusa in fata unor situatii neprevazute si nu vei stii cum sa reactionezi. Inarmeaza-te cu mult calm si indiferent de situatie, mentine-ti optimismul. In plan profesional vei cunoaste o perioada infloritoare incepand cu luna aprilie. Intre timp te vei lupta sa castigi increderea celor din jurul tau, de aceea te vei gandi de doua ori inainte sa actionezi. Te vei confrunta cu probleme in plan finaciar, care s-ar putea accentua spre jumatatea anului.

In plan sentimental esti tentata sa faci schimbari radicale, punand mai mult accent pe compatibilitatea emotionala. Daca pana acum ai trecut cu vederea micile detalii, de acum inainte vei fi mai exigenta. Tinzi catre stabilitate si cand lucrurile nu ies asa cum ti-ai dorit, simti ca toata situatia iti scapa de sub control. Partenerul tau va trebui sa se pregateasca pentru cateva teste de rezistenta.

Balanta


2011 se anunta un an plin de evenimente. Incepi anul entuziasmata, dornica sa calatoresti si sa iti faci cunostinte noi. Iti doresti sa faci schimbari majore in viata personala dar si in plan profesional. Rabdarea si increderea sunt fundamentale; te vor ajuta sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus. Odata cu inceputul lunii aprilie,n-ar strica o revizuire a situatiei financiare. Evita cheltuielile inutile sau imprumuturile persoanelor care nu sunt de incredere. Spre sfarsitul lui iunie vei obtine castiguri suplimentare nesteptate, care iti vor rotunji bugetul.

Si in plan sentimental astrele prevad schimbari majore. Daca nu esti casatorita, ai sanse mari sa-ti schimbi statutul anul acesta. Se anunta momente tandre, pline de optimism, care vor stabiliza relatia de cuplu. In cariera te descurci din ce in ce mai bine; esti creativa si te implici cu daruire in orice proiecte. Vitalitatea este cuvantul de ordine care te insoteste in orice actiune. Toamna anului 2011 te va surprinde cu foarte multe evenimente si satisfactii in plan profesional.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc