Setari Cookie-uri

Horoscopul anului 2011 pentru toate zodiile

Nu te intereseaza previziunile astrelor pentru anul viitor? Chiar daca poate parea devreme, curioase din fire cum suntem, ti-am rezerva deja o surpriza; iti aducem la cunostinta horoscopul anului 2011.


Scorpion


Pentru nativele zodiei Scorpion, horoscopul anului 2011 aduce foarte multe vesti bune. Vei obtine rezultate excelente in plan profesional si banii nu vor intarzia sa apara. La sfarsitul primaverii se prevad schimbari in cariera. Comunicarea este foarte importanta la fel si calmul, deoarece va trebui sa faci fata si unor provocari neasteptate. Nu-ti suma riscuri financiare prea mari spre sfarsitul anului.

Anul 2011 va fi excelent, infloritor pentru relatia de cuplu. Nu esti implicate intr-o relatie? La inceputul anului vei face cunostinta cu o persoana de sex opus extrem de atragatoare, alaturi de care vei trai clipe pasionale speciale. In relatiile stabile se anunta obstacole si anumite intrebari esentiale. Daca esti suficient de puternica vei depasi situatiile critice, fiind rasplatita cu dragoste si fericire din plin.

Sagetator

Horoscopul anului 2011 iti spune ca vei avea de luat decizii importante. Hotararile iti pot influenta viata intr-un mod pozitiv, asadar trebuie sa fii cumpatata. In plan profesional nu sunt schimbari notabile, de aceea iti indrepti atentia catre domenii noi de activitate. Banii sunt un alt motiv pentru care te decizi sa analizezi si alte oferte de colaborare. Devii mai exigenta si in relatiile cu apropiatii, dand nastere unor conflicte in anturajul tau. Vei profita din plin de ocaziile care te-ar putea scapa de grijile financiare.

Si in plan amoros este timpul pentru o schimbare. Fie relatia existenta se va consolida, fie iei in calcul o separare. Simti nevoia sa pui accent pe propriile aspiratii, si vei face orice pentru a le vedea indeplinite. Profiti de orice oportunitate care te-ar ajuta sa-ti faci cunostinte noi. Debordand de incredere si simpatie, vei primi foarte multe complimente si invitatii de nerefuzat.

Capricorn


2011 se anunta un an plin de provocari si obstacole pe care le vei depasi cu succes. Din primele luni ale anului vei traversa o perioada instabila in plan profesional. Superiorii par sa nu te mai inteleaga si, pierzi sprijinul unor colegi importanti. Vei iesi din aceasta situatie cu capul sus, subliniind inca o data calitatile pentru care ai fost aleasa. Mai mult, spre sfarsitul lui martie ti se ofera o colaborare noua, cu un salariu mai mult decat satisfacator. Ar fi momentul ideal pentru a face cativa pasi important in cariera.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc