Setari Cookie-uri

Horoscopul anului 2011 pentru toate zodiile

Nu te intereseaza previziunile astrelor pentru anul viitor? Chiar daca poate parea devreme, curioase din fire cum suntem, ti-am rezerva deja o surpriza; iti aducem la cunostinta horoscopul anului 2011.

Incepi sa-ti cunosti prietenii adevarati, dar iti vei face si alte cunostinte de incredere. In prima parte a anului traversezi o perioada dificila si in plan sentimental. Relatia va evolua treptat, presarata cu urcusuri si coborasuri. Spre sfarsitul lunii mai, reapare armonia si conversatiile se imbunatatesc. Capeti mai multa incredere in partener si decizi sa acorzi o noua sansa.

Varsator

Horoscopul anului 2011 iti spune ca te asteapta foarte multe oportunitati si vei fi recompensata in curand pentru toate eforturile. Atat calitatile intelectuale cat si cele fizice te vor propulsa in atentia superiorilor si a potentialilor admiratori. Inca din primele luni ai ocazia sa te implici in proiecte noi; beneficiile pe termen lung nu vor intarzia sa apara. Esti foarte creativa, entuziasmata si orice investitie iti va aduce satisfactii. Abia in toamna anului 2011 te vei confrunta cu anumite situatii nefavorabile, cauzate de neintelegeri in familie sau diferente de opinii.

In plan sentimental, se anunta un climat cald, prielnic pentru declaratii romantice si intalniri. Partenerul este mult mai tandru, respectuos, punand echilibrul relatiei pe primul plan. Daca esti singura, vei afla ca dragostea la prima vedere este posibila.

Pesti


Desi vei avea parte de obstacole, se poate spune ca 2011 va fi un an favorabil. Cele mai mari neplaceri apar in cariera, transmitand influente negative si in plan financiar. Comunicarea, ambitia si puterea de convingere te vor ajuta foarte mult si de aceasta data. Primele luni sunt favorabile pentru negoicieri; la final iti vei atinge scopul mult dorit. Chiar daca regasesti starea de echilibru in plan profesional, nu este momentul pentru decizii radicale.

In dragoste, in 2011 iti doresti sa-ti realizezi cele mai mari dorinte. Mai ambitioasa ca niciodata, iti doresti totul sau nimic. Primavara se anunta prielnica pentru discutii de viitor si declaratii de dragoste. Sfarsitul lunii aprilie aduce divergente si diferente de opinii. Daca vei reusi sa iti stapanasti primul impuls, vei trece cu bine si de aceasta incercare. Incredrea este si de aceasta data aliatul de baza.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc