Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce spune ascendentul despre zodia ta

Semnul zodiacal spune foarte multe despre temperamentul nostru, insa un rol decisiv il are si ascendentul, care este de asemenea responsabil pentru anumite trasaturi.

Semnul zodiacal spune foarte multe despre temperamentul nostru, insa un rol decisiv il are si ascendentul, care este de asemenea responsabil pentru anumite trasaturi. Afla ascendentul zodiei tale si descopera cum iti influenteaza personalitatea.

Ascendent in Berbec

Caracteristicile generale care domina nativii cu ascendent in Berbec sunt: ambitia, impulsivitatea si spiritul de observatie. Acestia sunt foarte energici, permanent in cautare de schimbare si noutati. De asemenea, au tendinta de a-si impune punctul de vedere si vor sa capteze atentia ori de cate ori au ocazia. Gratie increderii in sine si indemanarii, pot ocupa functii inalte in cariera.

In relatii sunt independenti. Nativul cu ascendent in Berbec are nevoie de un partener la fel de energic, cu un temperament flexibil. Prietenii sunt foarte importanti, asadar libertatea este un alt factor care conteaza. Totusi, ar putea deveni gelos in timp, avand un spirit competitiv foarte bine dezvoltat. In general este pasional, capabil de fapte marete pentru persoana iubita.

Ascendent in Taur

Persoanele nascute cu ascendentul in Taur se remarca prin rezistenta la efort, stabilitate si manifesta interes pentru traditionalism. Tacute si amabile, daca sunt provocate pot deveni incapatanate si extrem de agresive. In general, acesti nativi sunt foarte rationali si nu agreeaza schimbarile bruste. Nu au tendinta de a-si idealiza asteptarile, avand dorinte cat se poate de comune in viata: un camin implinit si un partener stabil, afectuos.

Totusi, se tem de esec, asadar vor fi exigenti in alegerea partenerului. Vor ceritudini inainte de a se avanta prea mult. Cauta stabilitate si siguranta, oferind in schimb incredere, pasiune si foarte multa dragoste.

Ascendent in Gemeni


Nativul cu ascendent in Gemeni este plin de vitalitate, in permanenta miscare. Stapaneste foarte bine arta conversatiei si stie sa se faca placut intr-un colectiv. Foarte curios, acesta va pune multe intrebari celor din jurul sau, in special persoanelor necunoscute. Dualist si oscilant datorita ascendentului, poate minti cu usurinta, trecand foarte usor de la o stare la alta. Este asadar o persoana greu de citit.

Temperamentul sociabil, curios il va ajuta si in relatia de cuplu. Deosebit de activ, se remarca prin sensibilitate si inteligenta, fiind inainte de toate un prieten de incredere si apoi un partener afectuos. Intr-o relatie simte nevoia de libertate si nu suporta partenerii posesivi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc