Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul arabesc

Simbolistica zodiacului arab se bazeaza pe arme, fiecarei persoane corespunzandu-i un anumit instrument. In cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre caracteristicile zodiei tale, personalitatea si evolutia pe parcursul intregii vieti pe plan personal, profesional sau sentimental.

Simbolistica zodiacului arab se bazeaza pe arme, fiecarei persoane corespunzandu-i un anumit instrument. In cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre caracteristicile zodiei tale, personalitatea si evolutia pe parcursul intregii vieti pe plan personal, profesional sau sentimental.

1. Briceag: 23 august – 22 septembrie

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt sensibili, cu un caracter profund moral si destul de timizi. Persoane perfectioniste si echilibrate, nu sunt niciodata multumite de sine sau de cei din jur si incearca tot timpul sa se autodepaseasca. Incapatanate din fire, de cele mai multe ori reusesc ceea ce isi propun.

Nu sunt romantice sau pasionale si vor sa aiba alaturi un partener la fel de conservator ca ele. Le plac relatiile stabile, de lunga durata deoarece se ataseaza foarte repede de o persoana, dedicadu-se trup si suflet acesteia.

2. Pumnal: 21 martie – 20 aprilie

Foarte comunicativi, amabili si prietenosi, nativii din Pumnal sunt inconjurati de foarte multe persoane. Le place sa fie deschisi si isi exprima punctul de vedere indiferent de parerile celor din jur. Sunt foarte incapatanati si nu se dau niciodata batuti, de cele mai multe ori reusind ceea ce si-au propus.

In dragoste sunt foarte pasionali, aventurosi si impulsivi. Raman intr-o relatie doar cat timp exista seductie si joaca. Daca se plictisesc, devin reci si plictisiti. Sunt foarte impulsivi si neastamparati, insa fideli si dominanti.

3. Cutit: 22 iunie – 22 iulie

Acest semn simbolizeaza sensibilitatea, sentimentalismul si misterul. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte emotive, timide si rezervate. Pentru ele stabilitatea conteaza foarte mult, fiind foarte conservatoare si traditionaliste. Familia joaca un rol important in viata lor si se simt legate afectiv de copilarie sau de trecut.

In dragoste, nativii din aceasta zodie trec prin numeroase stari sufletesti: pot fi reci si rational, tandri si sentimentali sau infideli si indiferenti. Sunt foarte greu de inteles si, chiar daca au sentimente puternice, isi exteriorizeaza destul de greu trairile afective.

4. Pumnal arabesc: 23 octombrie – 21 noiembrie

Nativii sunt foarte energici, chiar daca uneori par linistiti si pasivi. Secretosi din fire si cu un spirit al independentei destul de dezvoltat, nu le place sa fie controlati. Trasaturile ce ii caracterizeaza cel mai bine sunt dorinta de a se afirma, curajul si ambitia. Simt nevoia sa fie inconjurati de prieteni loiali si nu suporta ipocrizia si minciuna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc