Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul arabesc

Simbolistica zodiacului arab se bazeaza pe arme, fiecarei persoane corespunzandu-i un anumit instrument. In cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre caracteristicile zodiei tale, personalitatea si evolutia pe parcursul intregii vieti pe plan personal, profesional sau sentimental.

Sensibili si romantici, au nevoie permanenta de afectiune si atentie intr-o relatie. Desi nu sunt foarte loiali si adora flirtul, se ataseaza destul de repede de un partener, daruindu-se trup si suflet acestuia.

9. Sabia: 23 iulie – 22 august

Persoanele nascute sub semnul Sabiei au ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a se afirma pe plan profesional. Sunt firi impunatoare, dominante si foarte mandre, iar rolul de conducator li se potriveste perfect. Se simt superioare fata de cei din jurul lor, insa sunt foarte sincere, generoase si deschise.

In relatii sunt destul de tandre si de afectuoase si apreciaza partenerii hotarati, independenti, cu un caracter puternic. Cand se indragostesc cu adevarat devin atasate si dependente de persoana iubita.

10. Lance: 21 decembrie – 19 ianuarie

Nativii acestui semn sunt persoane rezervate, inchise in sine si retrase. Desi sunt incapatanati si destul de pesimisti, sunt foarte generosi si afectivi cu prietenii apropiati. Indiferent de sfera de activitate, simt nevoia sa fie la conducere de fiecare data si sa se afirme. Rezistente din fire, fac fata oricarei probleme si analizeaza foarte atent toate posibilitatile.

In ceea ce priveste viata sentimentala, le place sa ofere si sa primeasca in aceeasi masura atentie si dragoste. Desi nu sunt foarte romantice, uneori se exteriorizeaza sentimental prin gesturi impresionante.

11. Prastie: 20 ianuarie – 18 februarie

Idealiste, sensibile si emotive, persoanele nascute in aceasta perioada simt permanent nevoia de a fi inconjurate de familie sau prieteni. Au un spirit al imaginatiei foarte bine dezvoltat si incearca sa isi depaseasca latura intelectuala prin activitati dificile, care necesita multa energie. Uneori sunt destul de traditionaliste, parand fixiste si demodate in gandire.

Loiale in relatii, au nevoie de parteneri devotati si afectivi, care sa le fie nu doar iubiti, ci si cei mai buni prieteni. Pentru ele increderea reciproca si intelegerea reprezinta cheia catre o relatie perfecta.

12. Arc: 22 noiembrie – 20 decembrie

Nativii sunt foarte inteligenti, intuitivi si orgoliosi. Pentru ei cariera conteaza cel mai mult si obiectivul lor este afirmarea pe plan profesional. Sunt destul de comunicativi si energici, reusind de fiecare sa intretina o conversatie, indiferent de subiectul acesteia. Firi dinamice si indraznete, sunt destul de critici si spun de fiecare data ce ii deranjeaza la o persoana.

In ceea ce priveste dragostea, vor sa se simta independenti si liber. De aceea au relatii de scurta durata, plictisindu-se foarte repede de persoana pe care o au alaturi. Nativii din aceasta zodie sunt uneori infideli si superficiali, fiind de parere ca totul le este permis.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc