Setari Cookie-uri

Top 5 zodii perverse in pat

Semnul zodiacal si planetele guvernante sunt responsabile atat pentru caracterul nativilor, cat si pentru comportamentul sexual dominant al acestora. Iata un top al celor mai perverse zodii in pat:

Semnul zodiacal si planetele guvernante sunt responsabile atat pentru caracterul nativilor, cat si pentru comportamentul sexual dominant al acestora. Iata un top deosebit al celor mai perverse zodii in pat:

Berbec

O viata sexuala implinita este extrem de importanta pentru nativii zodiei Berbec. Dinamici si plini de imaginatie, acestia sunt adeptii relatiilor pasionale, satisfacatoare din punct de vedere sexual. Au instinctele erotice foarte bine dezvoltate si nu concept o relatie fara implicarea sexuala. Indiferent ca isi cunosc partenerul de o zi sau de o saptamana, acest criteriu este foarte important pentru ei. In special barbatii Berbec nu agreeaza relatiile romantice si declaratiile siropoase in pat. Acestia isi doresc adernalina si nonconformism, exteriorizadu-si foarte sincer sentimentele si fanteziile fata de partenera.

Leu


Nativii zodiei Leu sunt departe de a fi considerati romantici si tandrii in pat. Poate doar daca au obtinut ce si-au dorit inainte, pot adopta si o alta atitudine fata de partener. Leii sunt recunoscuti pentru caracterul teatral; sunt comunicativi, indrazneti si pot minti cu mare usurinta. Nu sunt intotdeauna adeptii aventurilor, insa pentru a se aventura intr-o relatie de lunga durata au nevoie de parteneri dezinhibati din punct de vedere sexual. In general nativii zodiei Leu se manifesta zgomotos in pat si sunt experti in a gasi cele mai erotice pozitii sau jocuri sexuale.

Scorpion

Nativul zodiei Scoprpion este un partener pasional, dezinhibat cu o imaginatie sexuala foarte bogata. Senzual si receptiv este dominat de o creativitate fara margini, fiind foarte usor stimulat si din punct de vedere vizual. In general este atras de persoane care-i impartasec conceptiile si nu il deranjeaza agresivitatea in pat. Scopionul urmareste cu placere filmele erotice alaturi de perechea sa si nu se sfieste sa-si marturiseasca cele mai ascunse fantezii sexuale. Ii place sa experimenteze, face dragoste pasional, insa exista intotdeauna un pic de agresivitate in modul in care se manifesta.

Varsator

Varsatorii se numara printre cei mai nonconformisti nativi ai zodiacului. In general prefera aventurile in locul relatiilor stabile si cauta in permanenta noutati. Au o creativitate bogata si de obicei sunt atrasi de tot ce e interzis. Asadar, nu ar refuza sexul in aer liber sau orgiile. Un dram de nebunie nu strica niciodata. In special cand este vorba de sex. Varsatorul este curios si vesel, adora detaliile picante si partenerii care ii sustin ideile. Nu suporta regulile si tabuu-rile, de aceea isi exprima cu o mare libertate fanteziile erotice. Nu are foarte multa rabdare in pat si este imprevizibil; intotdeauna vine cu idei noi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc