Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatile in zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc se calculeaza in functie de anul in care te-ai nascut. Afla care este semnul tau si descopera-ti compatibilitatea cu celelalte zodii:

Zodiacul chinezesc se calculeaza in functie de anul in care te-ai nascut. Afla care este semnul tau si descopera-ti compatibilitatea cu celelalte zodii:

Sobolan: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

Nativul zodiei Sobolan este o persoana captivanta si dinamica. Va forma un cuplu de invidiat cu Dragonul sau Maimuta si poate avea relatii de scurta durata cu Tigrul sau Cainele. Relatia Sobolan-Iepure ar trebui evitata. Iata pe scurt compatibilitatea sa cu toate semnele din zodiacul chinezesc:

Relatii cu sanse mari de reusita: Sobolan, Sarpe, Dragon, Bivol si Maimuta
Relatie dificila, dar nu imposibila: Cocos, Capra
Conflicte puternice; de evitat: Cal, Iepure,
Relatii tolerante si teluri comune: Porc, Caine, Mistret

Bivol: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Nativul zodiei Bivol iubeste cu pasiune, dar nu se implica pana nu e sigur de sentimentele partenerului. Poate avea o relatie stabila cu Mistretul sau Cocosul, insa ar fi de evitat combinatia Bivol-Tigru. Au temperamente foarte diferite, de aceea se vor certa des. Iata pe scurt compatibilitatea sa cu toate semnele din zodiacul chinezesc:

Relatii cu sanse mari de reusita
: Cocos, Mistret, Sarpe
Relatie dificila, dar nu imposibila: Caine, Cal,
Conflicte puternice; de evitat: Tigru, Dragon, Capra,
Relatii tolerante si teluri comune: Sobolan, Bivol, Iepure, Maimuta,

Tigru: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Nativul zodiei Tigru iubeste libertatea si aventurile. Este foarte vesel, cuceritor si generos cand trebuie sa-si dovedeaca sentimentele. Poate avea o relatie pasionala si implinita cu Dragonul sau Calul, insa nu se va intelege niciodata cu Tigrul sau Maimuta din cauza temperamentelor asemanatoare. Iata pe scurt compatibilitatea sa cu toate semnele din zodiacul chinezesc:

Relatii cu sanse mari de reusita: Cal, Dragon, Caine
Relatie dificila, dar nu imposibila: Sarpe, Capra, Cocos,
Conflicte puternice; de evitat: Tigrul, Maimuta, Sobolan,
Relatii tolerante si teluri comune: Bivol, Iepure

Iepure: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Iepurele este un partener sensibil si intuitiv, capabil sa daruiasca foarte multa dragoste. Apreciaza linistea si sinceritatea, asadar ar putea avea o relatie implinita alaturi de Bivol si un alt Iepure. Se va completa perfect din punct de vedere sexual cu Sarpele, insa nu va face casa buna cu Sobolanul sau Maimuta. Iata pe scurt compatibilitatea sa cu toate semnele din zodiacul chinezesc:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc