Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla-i tehnica de seductie dupa zodia in care s-a nascut

Daca incercarile tale de a-i descoperi armele seductiei au dat gres, noi iti venim in ajutor cu niste informatii valoroase. Afla-i zodia in care s-a nascut si poti citi mai jos totul despre tehnicile sale de cucerit :

Daca incercarile tale de a-i descoperi armele seductiei au dat gres, noi iti venim in ajutor cu niste informatii valoroase. Afla-i zodia in care s-a nascut si poti citi mai jos totul despre tehnicile sale de cucerit :

Berbec


Barbatul nascut in zodia Berbec este indraznet si surprinzator. Marele sau atu este increderea nelimitata in propriile forte, care-i confera un farmec aparte in fata sexului opus. Berbecul nu se teme niciodata de provocari si aventura. Este curajos, spontan si stie foarte bine cum sa puna pe jar inima unei femei. De cele mai multe ori isi cucereste partenerele cu replici inteligente si sexy. Este un maestru in arta flirtului, stapan pe sine indiferent de situatie.

Taur

Barbatul nascut in zodia Taur este galant si senzual. Este foarte atent cu partenerele sale, rabdator si afectuos. Stie cum sa le castige increderea si in general tinde catre relatiile stabile. Comportamentul si rabdarea sunt principalele atuuri care-i ascut armele seductiei. Fiind patronat de Venus, nativul cucereste nu doar prin vorbe dulci si gesturi tandre, ci si prin daruri simbolice. In plus, este foarte protector si grijuliu cu persoana iubita.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt persoane joviale, permanent puse pe sotii. Au un simt al umorului bine dezvoltat, carisma si stiu sa manevreze foarte bine cuvintele. Trateaza seductia ca pe un joc infantil, atragandu-si astfel cat mai multe admiratoare. Nu sunt nici gelosi, nici posesivi; dimpotriva, ofera libertate si incredere. Traiul langa ei poate fi plin de surprize, deloc monoton, presarat afectiune si erotism din plin. Gemenii nu sunt adeptii declaratiilor siropoase, insa pun dragoste si pasiune in tot ce fac.

Rac

Barbatul Rac este familistul zodiacului, asadar cucereste femeile prin naturalete si sensibilitate. Este adeptul legaturilor de lunga durata si al dragostei sincere. Inainte de toate trebuie sa aiba incredere totala in jumatatea sa, asadar o va testa subtil fara sa-i marturiseasca ce simte. Cucereste printr-o atitudine protectoare si grijulie. In pat este plin de imaginatie, senzual si preludiul sau vizeza fiecare particica din corpul femeii. Cam greu sa nu cazi in mrejele Racului…

Leu


Leul este mandru si plin de surprize. Adora sa primeasca, dar si sa daruiasca in dragoste. Este foarte ambitios si daca isi propune ceva, nu mai tine cont de nimic pentru a-si atinge scopul. Leul iubeste cu stil, fara rezerve si adora sa impresioneze. Asadar, din partea lui asteapta-te la orice! Stapaneste foarte bine arta conversatiei dar si teatralitatea; are obiceiul de a conferi actiunilor sale o alura magica. Te va trata ca pe o zeita pentru a-ti demonstra ca s-a indragostit iremediabil de tine. Depinde de tine daca o sa-l crezi sau nu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc