Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla-i tehnica de seductie dupa zodia in care s-a nascut

Daca incercarile tale de a-i descoperi armele seductiei au dat gres, noi iti venim in ajutor cu niste informatii valoroase. Afla-i zodia in care s-a nascut si poti citi mai jos totul despre tehnicile sale de cucerit :


Fecioara


Barbatul Fecioara este plin de calitati remarcabile. Este un bun sfatuitor, traditionalist si rareori se abate de la adevar pentru a impresiona. Este hotarat si echilibrat, posedand un autocontrol demn de invidiat. Trateaza femeile de la egal la egal si este foarte precaut. Langa el ai parte de o iubire echilibrata; vei stii mereu la ce sa te astepti din partea lui deoarece nu agreeaza schimbarile neprevazute. In plus, este sincer si nu umbla cu jumatati de masura.

Balanta

Nativul zodiei Balanta este sentimental si afectuos. Mai putin echilibrat decat pare, poate da dovada de o imaginatie fara limite cand isi doreste sa cucereasca. Este patronat de Venus, asadar iubeste frumosul si se comporta intotdeauna galant cand se afla in preajma sexului opus. Poate fi indraznet sau timid, cuceritor sau distant. Isi dozeaza foarte bine vorbele si gesturile, fiind atent la orice reactie din partea partenerei sale. Stie intotdeauna cand trebuie sa insiste si cand e cazul sa se retraga.

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion este enigmatic si fascinant. Tehnica lui de cucerire se bazeaza pe mister si spontaneitate. Inainte de a trece la atac, incearca sa afle cat mai multe informatii despre cea care i-a furat inima. Astfel se simte stapan pe situatie si stie ca nu poate da gres. Scorpionul transfoma seductia intr-o lupta interesanta si erotica. Utilizand limbajul trupului, nu va ezita sa-si puna in valoare atuurile fizice pentru a da lovitura.

Sagetator

Barbatul Sagetator este nonconformistul zodiacului. Original si inventiv, da dovada de o generozitate debordanta si intelegere. Chiar daca este un spirit rebel apreciaza familia si beneficiile unei relatii stabile. Cucereste prin spontaneitate si indrazneala. Langa el viata nu va fi niciodata plictisitoare, ci surprinzatoare si plina de neprevazut. Sagetatorul este galant si afectuos; isi va coplesi iubita cu atentii si calatorii costisitoare.

Capricorn
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc