Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2012

Horoscopul dragostei 2012: Nerabdarea ne face sa aruncam o privire curioasa previziunilor in dragoste pentru 2012. Daca norocul nu va fi de partea ta, ai timp sa te pregatesti sentimental si sa eviti capcanele amoroase. Relatii, aventuri, pasiuni, dragoste la prima vedere si casatorie - pe tine ce te asteapta?

horoscopil iubirii in 2012 Nerabdarea ne face sa aruncam o privire curioasa previziunilor in dragoste pentru horoscopul iubirii in 2012. Daca norocul nu va fi de partea ta, ai timp sa te pregatesti sentimental si sa eviti capcanele amoroase. Relatii, aventuri, pasiuni, dragoste la prima vedere si casatorie - pe tine ce te asteapta?

Berbec


2012 pare sa fie pentru Berbec anul in care va fi atins de sageata lui Cupidon. Asteapta-te insa la cateva surprize. Va trebui sa renunti la timiditate pentru a iti gasi perechea pana la sfarsitul anului. Ai accese de impulsivitate si dai frau liber imaturitatii sau te dovedesti a fi intoleranta: toate acestea trebuie sa dispara din compartamentul tau. Altfel, vei avea parte numai de relatii de scurta durata si de pasiuni trecatoare. Cele mai potrivite zodii in 2012 vor fi pentru tine Gemeni, Rac si Leu. In cazul celor cu ganduri de maritis e recomandat sa spuna „Da” in luna iulie sau august. Chiar daca inceputul anului va fi nelinistit, toate problemele in dragoste se vor rezolva pana la sfarsitul anului. Important e sa nu te pripesti.

Taur


Previziunile astrologice sugereaza un an greu in dragoste pentru Tauri. Va fi nevoie sa faci eforturi si sa umbli cu ocolisuri pentru a pastra armonia in cuplu, mai ales compromisuri la munca. Dorintei tale de a fi in centrul atentiei nu i se va da usor curs. Dar va conta foarte mult ca esti o persoana deschisa si foarte afectuoasa, datorita acestor trasaturi multi oameni se simt atrasi de tine. Vei cuceri prin firea ta independenta si, paradoxal, tot acesta va fi obstacolul: iti vei simti independenta amenintata de orice relatie care se anunta a fi de durata. Nu te grabi sa fugi, deciziile in viata amoroasa se fac in timp. Linistea se instaleaza abia dupa vara, e anul alegerilor dificile. Compatibilitatea e incurajata cu zodiile Taur, Scorpion si Berbec.

Gemeni


Pentru nativii in Gemeni, dragostea si relatiile amoroase reprezinta o parte importanta din viata. Sunteti din nastere atragatori si predispusi spre iubire asa ca nu va dura mult pana sa iti gasesti un partener, mai ales ca anul asta ai noroc in dragoste. Compatibilitatea e favorizata cu nativii din Sagetator, Berbec si Scorpion. Totusi nu ai scapare si va trebui sa iei cateva decizii importante: inceputul lui martie va fi unul foarte serios. Iar in caz ca te ajunge din urma vreun pacat din trecut, nu te descuraja – ai sansa sa inveti din greseli. E o perioada in care te poti dezvolta sentimental: scapa de obiceiurile rele, dobandeste mai multa incredere in tine insati si motiveaza-te sa devii o persoana mai buna. Nu e exclus ca in drumul tau spre o relatie minunata, s-ar putea sa induri cateva episoade de suferinta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc