Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce zodie este sufletul tau pereche

Dinamic sau tandru, care sa fie sufletul tau pereche? Citeste mai jos compatibilitatile dintre semnele zodiacale si afla cu cine te potrivesti cel mai bine:

Dinamic sau tandru, care sa fie sufletul tau pereche? Citeste mai jos compatibilitatile dintre semnele zodiacale si afla cu cine te potrivesti cel mai bine:

Berbec

In spatele caracterului vulcanic si ambitios ascunde sensibilitate si vulnerabilitate. Adesea, teama de a nu fi respins il determina sa se comporte agresiv. Nativul este puternic dependent de sufletul sau pereche, chiar daca nu recunoaste acest lucru. Ar putea face casa buna cu Leul care-i impartaseste principiile sau cu Sagetatorul. In plan sexual, formeaza o compatibilitate excelenta cu nativii zodiei Taur.

Taur

Taurul apreciaza sinceritatea si dovezile de afectiune. Este romantic, idealist si nu se indragosteste usor. Pretuieste un partener care va sti sa ii ofere siguranta, incredere dar si un confort sporit. Si-ar putea gasi sufletul pereche in persoana unui Rac la fel de romantic si afectuos ca si el. Capricornul darnic si responsabil ii va oferi Turului tot ce isi doreste, asadar poate reprezenta o alta alegere inspirata pentru o relatie cu sanse de reusita.

Gemeni

Gemenii acapareaza imediat atentia cand pasesc intr-o incapere. Comunicativi si volubili se integreaza imediat intr-un grup gratie farmecului natural pe care-l poseda. In dragoste le place varietatea. Se plictisesc foarte usor, asadar au nevoie de un partener activ, plin de imaginatie. Si-ar putea intalni jumatatea in persoana nativilor din acelasi semn; au aceleasi aspiratii si se vor completa perfect. Cu Balanta imprevizibila si carismatica poate forma de asemenea un cuplu de durata.

Rac

Racul cauta stabilitatea si viseaza la o poveste de dragoste ca-n filme. Este romantic, visator si foarte darnic intr-o relatie. Trebuie sa fie abordat cu naturalete, altfel poate deveni suspicios si va pasi inapoi. Taurul este afectuos si iubeste mediul familial, asadar cu siguranta ar putea fi pe placul Racului. O alta zodie care face pereche buna cu nativul este Scorpionul pasional. Cei doi se completeaza excelent in plan sexual.

Leu

Leul este un romantic incurabil chiar daca isi dezvaluie mai rar si aceasta latura a personalitatii. Ii place sa fie mereu in centrul atentiei si de aceea lasa garda jos doar in momentul in care se indragosteste cu adevarat. Nu agreeaza jumatatile de masurea in iubire; vrea totul sau nimic. Sufletul pereche? L-ar putea intalni in persoana unui Sagetator nonconformist sau a Berbecului care-i impartaseste perfect prejudecatile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc