Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla-ti ziua norocoasa in functie de zodie

Fiecarui semn astral ii corespunde o zi norocoasa, prielnica pentru intalniri si planuri de viitor. Tu stii care zi a saptamanii iti aduce mai mult noroc? Daca nu ai aflat, descopera mai jos ziua norocoasa a zodiei tale:

Balanta Nativul zodiei Balanta are o personalitate complexa. Poate fi un partener de discutii excelent, dar nu suporta sa nu i se dea dreptate. In cuplu este dispus sa recurga la compromisuri pentru fericirea relatiei. Uraste singuratatea si este dependent de prieteni sau familie. Ii place sa stea in umbra, sa asculte si sa faca observatii. Ziua norocoasa este vineri.

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion este misterios si tenace. Isi ascunde vulnerabilitatea in spatele unei figuri intransigente care lasa la vedere doar ce isi doreste. Greu de citit, poate fi perceput gresit de ceilalti. Este un prieten de nadejde, sensibil la nevoile celor dragi. Ziua norocoasa este Marti.

Sagetator

Activ si spiritual, Sagetatorul este simbolul libertatii absolute. Este deosebit de curios, permanent in cautarea echilibrului. Isi respecta cu strictete angajamentele, fiind adeptul corectitudinii si al dreptatii. Nu suporta sa fie constrans si insista sa-si pastreze dreptul la independenta. Joi este ziua norocoasa a Sagetatorului.

Capricorn

Capricornul este preocupat de statutul sau social. Conservator si responsabil, poate sa-si atraga critici din cauza seriozitatii sale. Pune cariera pe primul plan si este dipus sa riste doar daca e convins ca va castiga. De cele mai multe ori dobandeste recunostinta si respectul celor din jur. Este foarte ambitios si niciodata nu lasa lucrurile neterminate. Duminica este ziua lui norocoasa.

Varsator

Nativul Varsator este un idealist care nu accepta constrangeri din partea celor din jur. Prieten cu toata lumea, apreciaza echilibrul si isi doreste sa se dezvolte prin cunoastere. Prietenia este foarte importanta pentru el. Apreciaza originalitatea si corectitudinea. Ziua lui norocoasa este sambata.

Pesti

Nativul zodiei Pesti este amabil si extrem de sensibil la nevoile celorlalti. Fragil in aparenta, ascunde totusi un temperament puternic. Este gata oricand sa-si apere interesele, dar va suferi mult daca este dezamagit. Joi este ziua lui norocoasa.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc