Setari Cookie-uri

Horoscopul karmic: In ce s-ar reincarna fiecare zodie

Citeste zodiacul karmic si afla in ce persoana s-ar reincarna fiecare zodie. Descopera si tu cine ai fost intr-o viata anterioara.

Citeste zodiacul karmic si afla in ce persoana s-ar reincarna fiecare zodie. Descopera si tu cine ai fost intr-o viata anterioara.

Horoscopul karmic In ce s-ar reincarna fiecare zodie Berbec

Berbecul este semnul celor curajosi, preocupati intotdeauna sa fie primii. Nativii sunt dominati de Marte, zeul razboiului, asadar personalitatea nativilor este puternic influentata de acesta. Din vietile anterioare, Berbecii au pus mare pret pe evidentierea personalitatii lor. Au luptat intotdeauna fara teama pentru a-si atinge scopul. In alta viata s-ar putea reincarna in persoana unor regi sau a unor conducatori asprii.

Taur

Nativul Taur are o karma strans legata de problemele afective. Este sensibil, mucitor si isi doreste intotdeauna sa reuseasca prin propriile forte. Poate deveni posesiv ori egoist cand trebuie sa isi apere interesele. Iubirea lui se manifesta uneori la extreme. Intr-o alta viata se poate reincarna in persoana unui individ corupt, care iubeste luxul si traieste doar pentru a-si satisface pacerile.

Citește și:

Gemeni

Karma nativului Gemeni este strans legata de spiritualitate. Acesta manifesta un interes deosebit pentru schimbari si isi doreste sa acumuleze cat mai multe cunostinte. Comunicarea este atuul sau. Nativul isi doreste sa avanseze permanent, sa invete pentru a se situa deasupra celorlalti. Recurge fara regrete la intrigi sau minciuni pentru a castiga. S-ar putea reincarna intr-un scriitor sau ideolog care adora sa calatoreasca.

Rac

Nativul Rac se defineste printr-o personalitate calda care stie cum sa-i apropie pe cei din jur. Este foarte sensibil si isi adora familia. Pastreaza o relatie stransa cu membrii apropiati si ar fi gata de orice sacrificiu pentru bunastarea lor. Poate intr-o alta viata i-a lipsit mult familia si acum tinde sa fie dependent de grija altora. S-ar putea reincarna in persoana unei calauze menita sa le povatuiasca celorlalti drumul corect in viata.

Citește și:

reincarnare zodiac

Leu

Egoul puternic este carcateristica definitorie pentru Leu. Acest nativ traieste pentru a fi laudat si recompensat pentru meritele sale. Greu de multumit, nu este foarte rabdator si va trebui sa invete lectia tolerantei. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna intr-un conducator sau in persoana unei celebritati avide dupa faima.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc