Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla care sunt previziunile astrale pentru luna decembrie. Descopera ce surprize te asteapta in dragoste si in cariera la sfarsit de an:

Afla care sunt previziunile astrale pentru luna decembrie. Descopera ce surprize te asteapta in dragoste si in cariera la sfarsit de an:


Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile Berbec


In luna decemrie ai un program activ, asadar nu vei avea timp sa te plictisesti. Ai foarte multe planuri si ti-ai dori sa pui in practica tot ce-ti trece prin cap. Planuiesti o vacanta alaturi de persoana iubita.

Desi esti bine intentionat, s-ar putea sa nu ai parte de prea multa liniste. Spre jumatatea lunii se anunta discutii aprinse. Daca te-ai decis sa te refugiezi in munca ai facut o alegere potrivita. Ai cam neglijat acest sector.

Taur


In decembrie astepti un cadou special. Iti doresti mai mult ca oricand echilibru si armonie in viata de cuplu. Aseptarea ta va fi incununata de succes, deoarece astrele iti pregatesc surprize placute in plan sentimental. Iubirea se intoarce din nou in viata ta. De cealalta parte, cariera ta are nevoie de mai multa atentie. Incepi foarte multe proiecte dar nu reusesti sa termini tot ce ti-ai propus pana la sfarsitul lui decembrie.

Gemeni

Primesti vesti neplacute in viata sentimental. Daca vrei sa petreci sarbatorile in tihna, trebuie sa depui mai mult efort in cuplu. Monotonia care s-a instalat in relatie poate fi indepartata, atata vreme cat iti doresti si nu esti deja interesat de altcineva. In plan profesional nu ai timp sa te plictisesti. Te concentrezi intens si pui mare pret pe opiniile sefilor tai.

Rac


Ca in fiecare an astepti cu incantare maxima luna decembrie. Iti sta gandul la sarbatoare si cadouri, asadar inceputul lunii te surprinde intr-o perioada de visare. Esti romantic, deschis la orice discutie care priveste imbunatatirea relatiei. In plan profesional ignori anumite sfaturi si s-ar putea sa intampini dificultati. Dovedeste mai mult interes.

Leu

Esti dinamic si ai planuri mari in luna decembrie. Ai putea sa iti folosesti aceasta energie in scopuri pozitive. De exemplu, ar trebui sa iti schimbi atitudinea fata de persoana iubita. De asemenea, membrii apropiati ai familiei se simt neglijati. Nici in cariera situatia nu este promitatoare. Vrei sa iti schimbi locul de munca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc