Setari Cookie-uri

Astrologie: Destinul sentimental al fiecarei zodii

Destinul nostru este scris in astre, nativii din cele 12 zodii ale horoscopului european avand calea relatiilor influentata de miscarile planetelor. Afla care este destinul tau sentimental si ce ti-au rezervat astrele pentru viitor:

Destinul nostru este scris in astre, nativii din cele 12 zodii ale horoscopului european avand calea relatiilor influentata de miscarile planetelor. Afla care este destinul tau sentimental si ce ti-au rezervat astrele pentru viitor:

Berbec


Astrologie:Destinul sentimental pentru zodia Berbec

Pentru cei nascuti in zodia Berbec, astrele au fost destul de darnice pe plan sentimental. Destinul acestora este destul de incarcat cu aventuri, flirturi si relatii amoroase. Berbecul este intr-o continua cautare a sufletului pereche si nu isi gaseste linistea pana in momentul in care nu este sigur ca l-a intalnit.

In acel moment, acesta se schimba, devenind o persoana matura si increzatoare, care stie sa isi asume responsabilitatea si face tot posibilul sa mentina vie o relatie de iubire. Va fi un moment in viata in care va atinge un punct in care va constientiza puterea dragostei, va avea curajul sa ierte si sa lase de la el. Relatia cu persoana iubita va deveni o prioritate si va realiza ca are nevoie de echilibru pentru a supravietui, de a isi impune anumite limite si a fi sincer cu partenerul.

Zodii compatibile cu Berbec: Sagetator, Gemeni, Balanta, Scorpion.

Taur

Astrologie:Destinul sentimental pentru zodia Taur


Persoanele nascute in zodia Taur au fost intotdeauna niste firi emotive, vesnic indragostite si foarte atasate de partenerii lor. In relatii acestea au nevoie de romantism, intelegere, maturitate si sinceritate. Vor ca toate cartile sa fie pe masa, sa nu existe secrete si cu atat mai putin conflicte.

Trecerea de la o relatie la alta este destul de dureroasa si de lunga durata deoarece un Taur are nevoie de timp pentru a isi vindeca ranile si a ingropa amintirile. Marte, planeta pasiunii, este intotdeauna un aliat puternic al persoanei din Taur, fiind intr-o misiune continua pentru a il ajuta sa isi gaseasca partenerul perfect. In momentul in care intalneste sufletul pereche, se dedica trup si suflet acestuia, asteptand acelasi lucru de la partener.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc