Setari Cookie-uri

Numerologie greceasca: Ce zeita iti protejeaza destinul?

Numerologia greceasca este un alt tip de stiinta deoarece face referire la zeita care iti protejeaza destinul, iti influenteaza viata si iti arata calea in viata.

Numerologia greceasca este un alt tip de stiinta deoarece face referire la zeita care iti protejeaza destinul, iti influenteaza viata si iti arata calea in viata.

Pentru inceput trebuie sa iti calculezi numarul destinului pentru a descoperi care este zeita greceasca ce iti descrie calatoria pe care o parcurgi de-a lungul timpului pe Pamant.

Cum se calculeaza numarul destinului?


Zeita care iti protejeaza destinul

Se face un calcul matematic simplu, adunand luna, ziua si anul nasterii tale, apoi cifrele numarului rezultat pana cand se reduc toate la o singura cifra.

Spre exemplu, sa spunem ca te-ai nascut pe 24 august 1987, rezultatul este:

8 (luna in care te-ai nascut) + 24 (ziua in care te-ai nascut) + 1987 (anul in care te-ai nascut). Rezultatul obtinut este 2019.

Din 2019 se aduna toate cifrele: 2+0+1+9 = 12. Din 12 se aduna din nou cifrele pentru a ajunge la o singura cifra: 1+2. Asadar, numarul destinului tau este 3. Acum trebuie sa aflam si ce zeita te protejeaza si cum iti influenteaza aceasta deciziile.

Numarul Destinului 1 – Hera este zeita care iti protejeaza Destinul


Hera este sotia lui Zeus, cea mai respectata zeita, care are un statut extrem de important in Olimp. Zeita Hera este asociata independentei, puterii si sigurantei personale. Daca ai numarul destinului 1, inseamna ca ai instrumentele necesare pentru a deveni o persoana cu un viitor stralucit. Este posibil ca cineva sa stea in spatele tau si sa se ocupe de micile detalii pe care le pierzi pe drum, dar tu esti cea care reuseste sa obtina ceea ce isi doreste.

Zeita Hera care iti protejeaza destinul

Desi te temi de singuratate, iti place sa fii lasata in pace, in lumea ta. Nu vrei sa ai o viata obisnuita si de aceea faci tot posibilul pentru a scapa de rutina.

Atributele tale negative sunt egoismul si o abordare centrata pe propria persoana in viata. Ai un instinct natural de a domina si de a fi la conducere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc