Setari Cookie-uri

Astrologie: Barometrul cuplului in luna lui Faurar

Sigur vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele in sectorul sentimental in luna februarie. Afla acum previziunile astrale citind horoscopul cuplului pentru fiecare zodie:

Sigur vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele in sectorul sentimental in luna februarie. Afla acum previziunile astrale citind horoscopul cuplului pentru fiecare zodie:

Berbec


In luna februarie horoscopul cuplului este schimbator, marcat de nehotarare. Regreti anumite decizii pe care le-ai luat si ti-ai fi dorit sa nu fii atat de ingaduitoare. Venus si Marte stationeaza in casa ta. Influenta lor poate fi benefica doar in cazul relatiilor trainice. Nativii cu nemultumiri in cuplu se vor confrunta cu mai multe neintelegeri. Cei singuri se bucura de flirturi indraznete dupa data de 10 februarie.

Astrologie: barometrul cuplului in luna lui Faurar

Taur


In prima saptamana din luna lui Faurar te confrunti cu certuri in cuplu. De aceasta data se pare ca vina iti apartine. Este foarte posibil sa-ti maresti cercul de prieteni si pari destul de incantata de noile cunostinte. Acest lucru ajunge si la urechile partenerului tau care nu va fi prea incantat. Vrei sa faci schimbari dar nu esti inca pe deplin horatata. Sfarsitul lunii te surprinde trista si deceptionata.

Gemeni


Inceputul lunii februarie este promitator pentru tine. Flirturile si clipele romantice sunt o parte importanta din decor. Recent ti-ai propus sa te implici mai mult si pentru moment se pare ca esti multumita. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile. Jumatatea lui februarie nu te gaseste la fel de zambitoare. Ai multe intrebari si te simti nesigura. Zambeste si fii mai optimista. Entuziasmul tau poate fi contagios.

Rac


Acorzi o importanta prea mare trecutului. Concentreaza-te mai mult asupra prezentului si o sa remarci schimbari in bine. Ai vrea sa faci un pas inainte insa ti-e teama de un refuz. Prinde curaj si actioneaza, scenariul care va urma se anunta placut si optimist. In luna lui Faurar rutina iese din viata ta sentimentala si iti surad planurile de viitor.

Leu


Luna februarie se anunta activa, bogata in evenimente placute. Te redescoperi si constati ca inca mai ai multe de invatat de la propria persoana. Lasi de la tine si iti propui sa fii mai ingaduitoare cu partenerul tau. Schimbarea ta provoaca reactii pozitive. Redescoperi placerea de a flirta liber, fara constrangeri si intentii ascunse. Poate este mai bine sa nu fii tot timpul in garda.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc