Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in luna lui Martisor

Citeste previziunile astrale in dragoste pentru luna lui Martisor potrivite fiecarui semn din horoscop. Descopera ce surprize te asteapta in iubire.

Citeste previziunile astrale in dragoste pentru luna lui Martisor potrivite fiecarui semn din horoscop. Descopera ce surprize te asteapta in iubire.

Berbec


Luna lui Martisor iti aduce tensiuni in dragoste. Trebuie sa inveti sa-ti stapanesti gelozia daca vrei sa ai parte de liniste. Fii prima care ofera un exemplu pozitiv printr-un comportament echilibrat si o sa te bucuri de aceeasi rasplata. Mentine-ti promisiunile si vorbeste despre asteptarile tale. Evita confruntarile directe sau discutiile contradictorii. In Martie planetele nu favorizeaza schimbarile pozitive in viata sentimentala.

Astrologie: Horoscopul iubirii in luna lui Martisor

Taur


Horoscopul iubirii iti aduce schimbari in primele zile ale lui Martisor. Constati ca anumite planuri isi schimba directia stabilita si te simti dezorientata. Nu incerca sa te opui si obisnuieste-te cu ideea. Incearca sa privesti si partea plina a paharului. Cele mai recente evenimente iti vor reimprospata viata sentimentala. Sfarsitul lunii te surprinde intr-o atmosfera pasionala si romantica.

Gemeni


Inceputul lunii nu te surprinde intr-o atmosfera placuta in plan sentimental. Cele doua opuse, Venus si Saturn tranziteaza prin semnul tau si ar putea sa fie responsabile pentru dezechilibrul creat. Poti sa imbunatatesti situatia daca iti vei mentine o atitudine relaxata. Dovedeste ca poti sa asculti fara sa critici. Ultima saptamana a lui Martisor aduce mai mult noroc.

Astrologie: Horoscopul iubirii in luna lui Martisor

Rac


In luna lui Martisor astrele au pus la cale foarte multe surprize placute. Este momentul sa treci peste orice dezamagire, deoarece prezentul iti aduce aproape oportunitati excelente. Uite de temeri si aminteste-ti ca daca nu risti, nu castigi. Inceputul lui Martie si in mod deosebit a doua parte a lunii se anunta favorabile pentru inceputuri noi, promitatoare.

Leu


Inceputul lui Martisor nu anunta o perioada avantajoasa in cuplu. Nepotrivirile de opinii si orgoliul vor crea tensiuni si nemultumire. De vina poate sa fie si o veste nu tocmai placuta care va da planurile peste cap. Nativii singur au parte de mai mult noroc. Incepand cu 6 Martie se vor bucura de flirturi si intalniri promitatoare. Cei care se afla in cautarea unui nou partener au de unde alege.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc