Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de martisor

Descopera ce ti-au pregatit astrele in luna martie, care sunt zilele tale norocoase si care sunt cuvintele cheie care iti contureaza personalitatea.

Descopera ce ti-au pregatit astrele in luna martie, care sunt zilele tale norocoase si care sunt cuvintele cheie care iti contureaza personalitatea.

Berbec


Zodia Berbec in Luna lui Martisor

Cuvinte cheie pentru zodia Berbec: comunicare, incredere, iubire

Caracteristici: Chiar daca inca esti concentrata pe munca, trebuie sa te gandesti si la viata ta personala si sa te axezi pe relatia ta. Este o perioada foarte buna pentru a deveni mai comunicativa si atenta in dragoste. Astfel vei putea culege roadele iubirii. Incearca sa oferi atentie partenerului de viata si, cel mai important, evita certurile si lamureste neintelegerile pentru a te bucura de relatia ta.

Zile norocoase pentru zodia Berbec: 2, 5, 18.

Taur


Zodia Taur in Luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Taur: creativitate, imaginatie, munca

Caracteristici: Luna lui martisor este o luna dificila pentru tine. Se anunta multe schimbari pe plan profesional asa ca pregateste-te pentru cateva saptamani in care vei lucra non stop. Este o perioada de tranzitie pentru tine, in care trebuie sa dai dovada de profesionalism si maturitate. In ceea ce priveste viata sentimentala, partenerul iti este alaturi si te sprijina in toate deciziile pe care le iei.

Zile norocoase pentru zodia Taur: 4, 13, 26.

Gemeni


Zodia Gemeni in Luna lui Martisor


Cuvinte cheie pentru zodia Gemeni: familie, coordonare, sensibilitate

Caracteristici: Inca esti in cautarea unor raspunsuri legate de viata ta. Este posibil ca o persoana sa iti schimbe modul de a gandi in prima saptamana din martie, asa ca pregateste-te de cateva modificari pe toate planurile. Pe plan profesional va fi o perioada plina de realizari, iar tu vei fi mai mult decat fericita. In ceea ce priveste viata sentimentala, dragostea si-a pierdut din farmec. Daca ai nelamuriri nu iti fie teama sa discuti cu partenerul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc