Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce zodie este sufletul tau pereche?

Afla ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental: Descopera ce zodie este sufletul tau pereche.

Stii ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental? Descopera ce zodie este sufletul tau pereche.

Te-ai gandit vreodata daca partenerul de langa tine este cel care iti va fi alaturi intreaga viata? Afla daca sunteti compatibili si daca, intr-adevar, el este sufletul tau pereche.

Astrologie: Ce zodie este sufletul tau pereche?


Berbec


Zodia Berbec: Relatii, suflet pereche si compatibilitate

Caracteristici pentru zodia Berbec: Nativii din zodia Berbec sunt guvernati de planeta Marte, planeta puterii si fortei interioare. Firi pasionale si romantice, acestia sunt foarte impulsivi in dragoste. Persoanele din Berbec sunt directe si nerabdatoare cand vine vorba despre dragoste. Plini de entuziasm, se aventureaza destul de repede si isi asuma riscuri mari pentru dragostea lor.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Berbec: Berbec - Gemeni, Berbec - Leu si Berbec - Sagetator.

Taur


Zodia Taur: Relatii, suflet pereche si compatibilitate

Caracteristici pentru zodia Taur: Nativii din zodia Taur sunt firi senzuale, cu un apetit sexual urias. Ei prefera sa nu se grabeasca in dragoste si analizeaza cu atentie fiecare pas pe care il fac. Le place rutina, stabilitatea si siguranta in relatii. Persoanele din Taur considera ca increderea si comunicarea reprezinta pilonii unei relatii fericite.

Compatibilitate excelenta (suflet pereche) pentru zodia Taur: Taur - Rac, Taur – Fecioara, Taur – Capricorn, Taur – Pesti.

Gemeni


Zodia Gemeni: Relatii, suflet pereche si compatibilitate

Caracteristici pentru zodia Gemeni: Nativii din zodia Gemeni sunt firi romantice si pasionale, care cauta atentie. Maturi in gandire, au nevoie de un partener independent, care stie ce vrea de la viata si le ofera libertatea de care au nevoie. Le plac provocarile si tentatiile si cu greu fac fata unui joc incitant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc