Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile din cultura vedica

Descopera ce zodie esti in cultura vedica.

Horoscopul vedic este impartit in 12 zodii si are la baza legatura dintre om si Cosmos, concentrandu-se pe personalitatea fiecarei zodii. Afla care este zodia ta si ce elemente caracteristice te definesc.

Mesha (21 martie – 20 aprilie)

Persoanele nascute in zodia Mesha sunt firi ambitioase, puternice si optimiste. Inteligente si pline de energie, sunt cu un pas inaintea problemei si reusesc de fiecare data sa se descurce in fata unei situatii dificile. In ceea ce priveste viata profesionala, le place sa munceasca pentru a obtine ceea ce isi doresc. Lupta sa ocupe functii inalte si intr-un final ajung sa isi domine colegii de munca.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Vrishabha (21 aprilie – 21 mai)

Nativii din zodia Vrishaba sunt firi foarte emotionale, sensibile si sincere. Prietenosi si destul de sociabili, reusesc sa isi faca foarte multi prieteni. Tanjesc dupa lux si fac tot posibilul pentru a avea o viata frumoasa, asa cum si-o doresc. Uneori foarte incapatanate si directe, urasc sa fie intrerupte sau contrazise. Uneori tind sa exagereze in ceea ce priveste relatia lor cu partenerul, dand dovada de orgoliu, egoism si furie.

Citește și:

Mithun (22 mai – 21 iunie)

Firi directe, sigure pe ele si foarte rabdatoare, persoanele din zodia Mithuna dau dovada de maturitate in tot ceea ce fac. Sunt obsedate de munca si isi doresc tare mult sa aiba o viata lipsita de griji, de aceea se implica in proiecte dificile, la care lucreaza non stop. In ceea ce priveste viata sentimentala, le place sa fie lasate libere. Au nevoie de un partener care sa le aprecieze si sa le respecte.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc