Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea sexuala a zodiilor

Ce zodie este sufletul tau pereche in pat?

Rac

Racul este un romantic incurabil. Preludiul si declaratiile siropoase nu au voie sa lipseasca din partida de dragoste ideala. Pretinde incredere si respect, asadar se simte compatibil doar cu nativii afectuosi, atenti la detalii cand fac dragoste. Perechea perfecta la pat o gaseste in persoana unui nativ din zodia Pesti ori a unui Scorpion.

compatibilitatea in pat pentru zodii sursa foto: shutterstock.com

Leu

Leul este hotarat si dinamic in pat. Ii place sa incite, sa se joace si adora sa detina in permanenta controlul. Rareori accepta sa se lase dominat si daca este de accord, pretinde nonconformism total din partea perechii sale. Compatibilitatea sexuala perfecta o are cu Scorpionul, Berbecul sau Varsatorul.

Fecioara

Fecioara prefer discretia si conventionalismul in pat. Nu vrea sa experimenteze si este dispusa rareori la compromisuri. Prefer mai degraba sa se lase dominata decat sa preia initiativa. Este atrasa de un partener afectuos si rational. Cauta stabilitate si nu ii plac aventurile. In plan sexual este compatibila cu nativii Capricorn sau Taur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc