Setari Cookie-uri

Horoscop sexual: Pozitia preferata in functie de zodie

Afla ce pozitie sexuala prefera partenerul tau in dormitor.

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec adora sa fie la conducere tot timpul, sa se impuna si sa dea ordine. De aceea ele fac tot posibilul pentru a domina in pat si a oferi placere. Sunt de parere ca sexul repreinta o adevarata aventura, in care trebuie sa experimentezi, sa vii cu lucruri noi si ciudate de fiecare data.

Pozitia potrivita pentru o persoana din zodia Berbec este scaunelul rasturnat: barbatul sta deasupra, in timp ce femeia isi tine picioarele in jurul gatului lui. Penetrarea este profunda iar partenerii se pot privi in ochi in tot acest timp.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Taur

Persoanele din Taur sunt firi directe si incapatanate, care stiu ce isi doresc pe plan sexual. Ca sin in relatii, cand vine vorba despre sex, le place rutina si refuza sa incerce prea multe lucruri noi. Pentru ele fiecare partida trebuie sa exprime dragoste si pasiune.

Citește și:

Pozitia potrivita pentru barbatul din zodia Taur este cea a misionarului (clasica pozitie pentru sex, in care femeia sta intinsa pe pat, iar barbatul deasupra ei) sau lingurita (femeia sta culcata pe o parte si isi indoaie genunchii in fata, in timp ce barbatul, aflandu-se in spatele eio penetreaza de la spate).

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt firi deschise la nou. Pe plan sexual le place sa vina de fiecare data cu idei inedite si sa incerce accesorii ciudate. Aventuriere din fire, se simt atrase de pericol. Fanteziile sexuale in locurile publice sunt intotdeauna un mod interesant de a condimenta relatia cu partenera.

Pozitia potrivita pentru Gemeni este Fluturele: femeia sta intinsa pe spate, cu picioarele desfacute, in timp ce barbatul ingenuncheaza in fata ei, pozitionandu-si corpul intre picioarele sale.

Citește și:

Rac

Persoanele din zodia Rac sunt firi perfectioniste chiar si atunci cand vine vorba despre sex. Le place sa isi vada partenerele satisfacute, asa ca fac tot posibilul pentru a le multumi. Avand o imaginatie foarte bogata, barbatii Rac sunt la curent cu toate noutatile in materie de sex si reusesc de fiecare data sa isi surprinda partenera, oferindu-le placeri nebanuite.

Pozitia potrivita pentru Rac este corp la corp: barbatul sta asezat in fund, cu picioarele usor departate. Femeia se aseaza in bratele lui, cu fata spre el si cat mai aproape de corpul partenerului, tinandu-si picioarele in jurul bazinului barbatului.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc