Setari Cookie-uri

Horoscop: Cum influenteaza luna plina semnele astrologice

Luna plina este responsabila pentru pornirile negative ale nativilor. Afla ce efecte are asupra semnului tau!

Capricorn

Capricornii sunt recunoscuti pentru diplomatie si responsabilitate. La polul opus, incapatanarea si pesimismul le cauzeaza deseori neplaceri in viata personala. Luna plina le transmite o energie negativa si le influenteaza in mod neplacut comportamentul. Nativii sunt mai pesimisti ca oricand si suspiciosi. Nu suporta sa asculte puncte de vedere diferite si merg pana in panzele albe pentru a demonstra ca au dreptate.

Varsator

Varsatorul este o persoana neconventionala care dezaproba regulile. Este mereu cu un pas inaintea celorlalti si uimeste prin ideile originale. Luna plina ii sporeste imaginatia dar si tendinta de a exagera lucrurile. Vrea sa faca mereu o impresie buna si sub influenta acestei faze poate deveni irascibil si extrem de agitat. Temerile cele mai mari i se cuibaresc in suflet, provocandu-i neplaceri.

Citește și:

Horoscop: cum influenteaza luna plina zodiile sursa foto: shutterstock.com

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt visatori si sensibili. Luna plina are un efect nagativ asupra comportamentului lor, deoarece le amplifica temerile si teama de esec. In aceasta faza a lunii, Pestii sunt mai tacuti si au mare nevoie de afectiunea celor din jur. Se supara usor si se cred marginalizati daca nu sunt bagati in seama. Au mai multa energie decat de obicei dar isi schima repede starea de spirit.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc