Setari Cookie-uri

Horoscop: Legendele stravechi ale semnelor zodiacale

Citeste ce detalii dezvaluie legendele despre fiecare semn zodiacal!

Fiecare semn astrologic ascunde o semnificatie aparte. Afla ce simbolizeaza zodia ta si vezi cum iti influenteaza personalitatea in horoscopul european.

Berbec

Semnul Berbecului indica o persoana cu un caracter dur, dornica sa fie mereu la putere. Potrivit legendelor stravechi, in Egipt, berbecul era considerat conducatorul zeilor. De aceea, se spune ca nativii nascuti in aceasta zodie au nevoie permanenta de aventura si adrenalina. Nu suporta sa fie contrazisi, fiind renumiti pentru autoritatea de care dau dovada.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Taur

Se spune ca Taurul este un animal sacru care aduce noroc si bogatie. Se afla intr-o legatura stransa cu pamantul, de aceea simbolizeaza si fertilitatea. Persoanele guvernate de acest semn apreciaza tot ce le aduce confort, atat in plan material cat si spiritual. Rabdarea si vointa sunt principalele caracteristici ale acestei zodii.

Citește și:

Gemeni

Simbolul zodiei il reprezinta doi gemeni, Castor si Pollux. Legendele spun ca unul era muritor si celalalt nemuritor. De aceea, persoanele guvernate de acest semn sunt duale, nehotarate, mereu macinate de contradictii. Sunt active si pline de energie, dar isi schimba foarte repede comportamentul. Trebuie sa isi foloseasca puterea de concentrare pentru a lua deciziile potrivite.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc