Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: cine si de ce insala?

Care sunt zodiile predispuse la infidelitate?

Tentatia testeaza iubirea intr-un cuplu. Citeste zodiacul infidelitatii si descopera cat de fidel este fiecare nativ din horoscop:

Berbec

Este o persoana dinamica, permanent in cautare de actiune si atentie. Berbecul se aprinde foarte usor si este recunoscut drept un partener pasional si extrovertit. Nu-i de mirare ca il atrag provocarile in amor si nu refuza propunerile care i se fac. In general ii este greu sa reziste tentatiei, chiar daca apoi il mustra constiinta. Chiar daca este implicat intr-o relatie serioasa n-ar refuza o aventura. De cele mai multe ori insala din curiozitate ori pentru a-si confirma puterea seductiei.

infidelitate sursa foto: shutterstock.com

Taur

Cel nascut in zodia Taur trateaza cu responsabilitate fiecare relatie. Este increzator in propriile forte, promite vrute si nevrute dar deseori nu-si duce la bun sfarsit tot ce si-a propus. Isi impune sa reziste in fata tentatiei dar il macina curiozitatea. Pe de o alta parte este macinat si de gelozie. Nu cumva i-ar trece si perechii sale prin cap sa calce stramb, pentru ca nu ar putea ierta asa ceva. Asadar, nativul Taur bifeaza mai rar escapade amoroase si are grija sa isi asigure spatele cand minte.

Citește și:

Gemeni

Este cel mai curios semn al zodiacului. Cel nascut in zodia Gemeni este inzestrat cu o putere mare de convingere si stie intotdeauna sa se faca placut indiferent de situatie. In plan sentimental este caracterizat de nestatornicie. Curiozitatea il indeamna de cele mai multe ori sa insele. Regretele nu il fac sa dea inapoi dimpotriva, este persoana care initiaza deseori tentatia. Maestru in arta seductiei, nativul zodiei Gemeni nu ezita sa faca avansuri chiar daca este implicat intr-o relatie.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc