Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: cine si de ce insala?

Care sunt zodiile predispuse la infidelitate?

Balanta

Dintre toate semnele zodiacului nativul zodiei Balanta se teme cel mai tare de singuratate. Apreciaza viata in doi si odata ce si-a intalnit perechea va face tot posibilul sa si-o pastreze aproape. Exclude asadar tradarea, chiar daca tentatia ii ridica deseori semne de intrebare. Accepta sa intre in jocul seductiei dar opreste flirturile inainte sa se concretizeze o aventura. Chiar daca n-are ganduri rele, intentiile ii sunt uneori intelese gresit.

dragoste sursa foto: shutterstock.com

Scorpion

Este capabil sa daruiasca multa iubire si pasiune. Intr-o relatie cauta stabilitate, pasiune dar si senzualitate. Nativul zodiei Scorpion este atras de un partener misterios, greu de citit. Aproba loialitatea in cuplu, dar cand tentatia este prea mare porneste sa exploreze terenul necunoscut. Daca insala o face doar pentru a-si satisface curiozitatea dar si dorintele trupesti care ii domina puternic personalitatea. Se plictiseste repede langa o persoana prea linistita.

Citește și:

Sagetator

Este inzestrat cu o personalitate puternica si intotdeauna are ceva de spus. De obicei prefera relatiile de scurta durata, care nu implica angajamente majore. Este sincer si spune intotdeauna ce simte chiar daca deranjeaza. Pune mare pret pe libertate si isi subliniaza de la inceput aceasta doleante. Din comoditate, se abtine sa insele. Daca o va face, are insa grija sa nu ii fie descoperita minciuna.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc