Setari Cookie-uri

Zodiacul afectiv: 4 barbati din horoscop care fac femeile fericite

Cine poate fi sufletul tau pereche din horoscop.

Cauti stabilitate in relatie si pui mare pret pe loialitate? Iata barbatii care iti impartasesc aceeasi gandire:

Taur

Este un barbat frumos si sociabil care stie sa se faca placut oriunde merge. Sarmul lui natural si preocuparea pentru frumos il transforma intr-un partener dorit de majoritatea femeilor. Nativul Taur vorbeste foarte mult si simtul umorului ii atribuie un plus personalitatii sale.

Chiar daca pare zgomotos, prefera situatiile pasnice. Isi doreste alaturi o femeie care sa aprecieze importanta stabilitatii. Ii place sa duca un trai confortabil, chiar luxos, de aceea isi va resfata aleasa cu tot felul de cadouri. Nu in ultimul rand, ii va servi mancaruri bune preparate chiar de el. Barbatul din zodia Taur este si un bucatar iscusit care obisnuieste sa petreaca mai mult timp in bucatarie. Bineinteles, nu va neglija nici dormitorul. Este un partener pasional, foarte sentimental, care isi va trata perechea cu multa tandrete si afectiune.

Citește și:

nativ sursa foto: shutterstock.com

Rac

Romantic si emotiv, barbatul nascut in zodia Rac este un familist convins. Pune mai presus de orice linistea sufleteasca si spera ca in timp sa-si poata crea caminul la care viseaza. Nu comunica foarte mult si prefera sa adopte o atitudine rezervata. In intimitate devine apropiat si afectuos. Ii place sa imparta tot ce are cu persoana iubita. Nu are nevoie de motive ca sa pregateasca un cadou; adora sa faca surprize.

Racul detesta singuratatea si nu isi imagineaza viata fara jumatatea care o sa-l completeze. Asadar, odata ce-si va intalni perechea, va face tot posibilul ca sa o pastreze alaturi. Are de oferit dragoste neconditionata, devotament si asteapta sa primeasca in schimb loialitate. Este un romantic incurabil, gata sa se sacrifice pentru dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc