Setari Cookie-uri

Zodiile infidele: Cum iti dai seama ca te inseala?

Daca vrei sa stii mai multe criterii pentru care sa iti dai seama daca te inseala sau nu... trebuie doar sa fii atenta la el si sa stii ce anume trebuie sa vezi.

A insela inseamna, in parte, a minti, iar oamenii mint in foarte multe feluri. Unii mint prin omitere, altii prin deformarea adevarului, altii prin exagerare, altii prin proiectarea unei alte realitati. Totusi, exista cateva similitutini intre minciunile noastre, in functie de zodia care ne guverneaza spiritul.

Unele zodii tind, intr-adevar, sa fie fidele, optand pentru relatii stabile si de lunga durata. Dar aminteste-ti ca pentru orice exista exceptii si fii atenta la semnele pe care ti le da... sau le dai.

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec (21.03-20.04)

Sub influenta pasionala a lui Marte, nativii acestei zodii tind sa isi asculte instinctele fara a mai sta pe ganduri. Foarte politicos, barbatul Berbec este pe placul oricarei femei: tandru, respectuos, atent. Ii place sa isi domine partenera si sa adulmece florile disponibile.

Citește și:

Singurul moment in care acesta poate deveni loial, monogam, fidel sau cum vrei tu sa ii spui este atunci cand simte presiuni din partea unui alt mascul. Isi apara iubita cu orice pret, de orice amenintare.

Daca ar putea fi atat de dedicat mereu si fata de o singura persoana, ar fi minunat.

Cuvinte cheie: pasiune, instinct.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc