Setari Cookie-uri

Zodiacul cuplului in luna noiembrie

Descopera previziunile astrale pentru luna aceasta.

Afla ce surprize ti-au pregatit semnele astrologice in noiembrie:

Berbec

Nativii zodiei Berbec trebuie sa se pregateasca pentru schimbari mari in plan sentimental. Nimeni nu le poate garanta ca planurile pe care le-au facut se vor indeplini, dar trebuie sa spere la mai bine. Este necesara mai multa comunicare, dar si mai multa intelegere. Totul se poate ruina daca nu exista toleranta si dorinta de imbunatatire. Se recomanda mai multa atentie la detalii si totul se va derula conform asteptarilor.

sursa foto: shutterstock.com

Taur

Zodiacul cuplului in luna noiembrie prevesteste schimbari avantajoase pentru tine. Nu esti obligat sa faci tot ce ti se spune dar trebuie sa te supui anumitor reguli. Dreptatea ar putea fi de partea ta, insa nu vei avea castig de cauza daca nu o sa dai dovada de toleranta. Trebuie sa stii ce vrei ca sa ai parte de avantajele dorite. Mai multe momente insorite se anunta spre sfarsitul lunii.

Citește și:

Gemeni

Trebuie sa te pregatesti pentru vesti mai putin placute. Inceputul lui noiembrie iti va aduce noutati care nu iti vor fi pe plac. Nu este cazul sa te pregatesti pentru ce poate fi mai rau, insa ar trebui sa iei in calcul si informatii care nu iti plac. Se intorc impotriva ta vorbe spuse in trecut si trebuie sa dai dovada de calm. Ar fi mai simplu sa iti recunosti vina si totul va decurge asa cum iti doresti. Lasa de la tine la momentul oportun.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc