Setari Cookie-uri

Legea atractiei pentru zodia ta in 2013

Ce nastrusnicii iti pregateste 2013 pe plan sentimental?

Orice ar urma sa citesti, aminteste-ti ca viitorul nu are un fir rosu, ci mai multe variante posibile – pana la urma, iti traiesti viata in functie de alegerile pe faci. Asadar, interpreteaza corect prezicerile pentru 2013, astfel incat viitorul sa corespunda dorintelor tale.

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec (21.03-20.04)

Desi esti foarte sensibila si foarte receptiva la emotiile celorlalt, uneori incapatanarea ta depaseste orice tendinta de empatie sau tandrete. Uneori, caracterul tau puternic iti creeaza probleme in relatia de cuplu.

Ai nevoie de un partener care sa faca fata temperamentului tau. Ai grija totusi: nimeni nu este rabdator si intelegator la infinit: lasa capriciile si iubeste-l!

Cuvinte cheie: moderatie, liniste sufleteasca.

Zodii compatibile: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator.

Taur (21.04-21.05)

Citește și:

Probabilitatea de a-ti gasi sufletul pereche sau a atrage potentiali parteneri creste in 2013. Asta daca nu ii sperii de la prima intalnire cu planurile tale despre casatorie, apartamentul cu trei camere, cei doi copii si restul elementelor de pe lista.

Daca esti deja intr-o relatie, va veti apropia foarte mult unul de celalalt. Pentru voi, increderea si respectul sunt lucruri vitale, dar nu trebuie sa il testezi continuu. Lasa lucrurile sa vina de la sine. Fii rabdatoare daca se ivesc situatii conflictuale.

Cuvinte cheie: echilibru, iubire.

Zodii compatibile: Capricorn, Fecioara, Pesti, Balanta, Rac.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc