Setari Cookie-uri

Cadoul de Craciun pentru fiecare zodie

Cat de greu poate fi sa alegi cadoul perfect pentru Craciun? Foarte greu! Motiv pentru care ne-am gandit sa iti facem cateva sugestii de daruri pe care sa le oferi celor dragi de sarbatori, tinand cont de semnul zodiacal - am gasit 12 propuneri foarte inspirate.

Uneori, oricat de bine am cunoaste persoana de langa noi, este dificil sa ii alegem un cadou. Uneori din cauza lui „un”, alteori din cauza lui „cadou”. Suntem in stare sa cumparam jumatate de magazin de-a lungul si de-a latul anului, dar cand trebuie sa alegem cadoul de Craciun parca ne pica cerul in cap. De aceea, orice ajutor este binevenit.

Asadar, iti propunem sa faci ceva diferit anul asta si alegi cadouri in functie de zodie.

In primul rand afla ce zodie este persoana indragita si incearca sa afli ce preferinte ar avea in mare. Citeste mai jos pentru inspiratii darnice si orienteaza-te catre ceva. O sa observi ca am tinut cont de personalitatea dominanta a fiecare zodii si am cotrobait prin online pentru diverse lucrusoare care sa se potriveasca acestora. Sunt sugestii variate, asa ca s-ar putea sa iti fie destul de usor sa nimeresti ceva - am mizat pe lucruri practice si frumoase.

Citește și:

Fara alte introduceri, gasesti in prezentarea de aici recomandari de daruri in functie de horoscop:

Sursa foto: DepositPhotos

Cadouri de Craciun potrivite pentru zodia Berbec (21.03-20.04)

Cuvinte cheie: forta, succes.

Culoarea potrivita pentru cadoul anului: rosu, negru.

Ce trebuie sa stii despre acest nativ: O persoana Berbec va fi intotdeauna atrasa de succes. Va vrea mereu sa aiba dreptate si sa fie apreciata pentru ceea ce stie si ce este. De aceea, daca nu o cunosti destul de bine incat sa ii iei un cadou potrivit pasiunilor sale, ar fi bine sa stii unde sunt magazinele cu lucruri de calitate.

Idei de cadouri: puzzle, parfum, lenjerie sexy.

Vezi aici propuneri parfumuri de firma pentru Craciun

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc