Setari Cookie-uri

Zodiacul Cadourilor de Craciun

Stelele iti spun ce cadouri sa faci!

Nimeni nu vrea sa primeasca un dar care nu i se potriveste. Bunele maniere dicteaza ca nu este politicos sa oferi un cadou doar de dragul de a umple o punga frumos colorata. Persoana care il primeste trebuie sa simta ca te-ai gandit la ea atunci cand i-ai oferit darul. Si ce poate fi mai nimerit decat sa achizitionezi ceva conform caracteristicilor zodiacale ale persoanei dragi tie?

Daca esti in pana de idei, iata cateva sugestii.

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie au de obicei o energie fizica iesita din comun si beneficiaza din plin de vitalitate. Pe de cealalata parte, uneori se pot dovedi a fi lipsite de prudenta si sunt predispuse la accidente.

Cele mai nimerite cadouri ar fi bijuterii din pietrele pretioase caracteristice zodiei. Acestea sunt safirul, rubinul si smaraldul. Totusi, nu poti da gres nici daca te opresti asupra unor articole pentru sport sau parfumuri din esente puternice.

Citește și:

SURSA FOTO: Shutterstock.com


Taur

Cei nascuti in zodia Taurului se feresc, paradoxal, de agresivitate si conflicte. Cu toate acestea, prezinta uneori tendinta de a fi melodramatici. Sunt oameni care cauta confortul in toate aspectele vietii si nu isi asuma prea multe riscuri.

Cadoul potrivit pentru un Taur este un abonament cu sedinte prelungite la saloane de masaj. Din punct de vedere vestimentar prefera tinutele comode, asa ca trebuie sa iei in considerare acest aspect daca doresti sa-i faci cadou articole de imbracaminte.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc