Setari Cookie-uri

Super Horoscop: Zodia ta in horoscopul indian

Afla acum care este zodia ta in horoscopul indian si ce condiment exotic este specific pentru tine si echilibrul tau interior.

Zodiacul hindus este plin de mister si exotism. Cele 36 de zodii ale sale au corespondente si in horoscopul european. De asemenea, fiecare are cate un condiment benefic pentru pastrarea echilibrului interior.

Tu stii ce zodie indiana esti?

Toporisca

21 martie-31 martie.

Corespondent in zodiacul european: Berbec

O Toporisca are o personalitate puternica. Atunci cand crede in ceva, merge pana in panzele albe pentru a-si demonstra punctul de vedere.

Uneori, respinge prea vehement parerile altora. De aceea, poate fi perceputa ca o persoana rigida.

In dragoste , este exact opusul celor de mai sus. Este mereu deschis la compromisuri si cauta calea de mijloc de dragul armoniei in cuplu.

Condiment benefic: ghimbir

Cal

1 aprilie-10 aprilie

Corespondent in zodiacul european: Berbec

Iata o zodie care se diferentia mereu in multime. Cu firea sa vesela, atrage usor prieteni si socializeaza repede. Are propriul set de valori si accepta cu greu autoritatea.

Citește și:

Nu-i plac drumurile durate de altii si isi urmeaza mereu calea in viata pe care si-o cladeste singur.

Condiment benefic: anason stelat

Birjar

11 aprilie-20 aprilie


Corespondent in zodiacul european
: Berbec

Iata zodia ideala pentr un cercetator. Are o curiozitate nativa. Este destul de inconsecvent si isi poate schimba repede carierele.

In dragoste, are aceleasi obiceiuri. Cel mai probabil se va indragosti de ideea unui nou inceput decat de partenerul sau.

In sinea sa, stie ca poate porni o revolutie! Mobilizeaza usor masele si are suficienta charisma incat sa-si asigure simpatia multor oameni.

Condiment benefic: cardamom verde

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc