Setari Cookie-uri

Horoscopul personalitatii: Calitati si defecte in Zodiacul Iudaic

Afla care sunt calitatile si defectele zodiei tale in horoscopul iudaic

Horoscopul iudaic este centrat in jurul defectelor si calitatilor intalnite in caracterul uman. Pentru inteleptii evrei, steaua sub care s-a nascut un om ii influenteaza acestuia personalitatea si traseul in viata, corpul astral fiind transmitatorul dorintei divine.

Zodiacul are 12 semne, cifra magica in cultura iudaica. 12 la numar au fost triburile Israelului si 12 la numar sunt literele simple din alfabetul iudaic.

sursa foto: shutterstock.com

NISSAN

Zodie: Berbec

Litera: He, simbolul vorbirii

Cuvinte cheie: lux, capriciu, inteligenta

Oamenii nascuti sub semnul lui Nissan iubesc luxul si bunastarea dar nu sunt egoisti. Din contra. Nu ezita sa intinda o mana de ajutor iar de multe ori fac asta chiar si atunci cand ceilati nu indraznesc sa ceara.

In general sunt greu de impresionat si au multa incredere in fortele proprii. Sunt pasionali si au inclinatii vadite catre placerile carnii. Pe de cealata parte, sunt inclinati catre misterele universului si au multa dragoste pentru cunoastere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc