Setari Cookie-uri

Astrologie: DESTINUL zodiei tale in Horoscopul African

Care este destinul tau potrivit misticilor africani?

10. Inteleptul

Perioada: 4 octombrie-3 noiembrie

Element: apa


Simt: auzul


Zi favorabila: Vineri


Luni favorabile: februarie si octombrie


Organe sensibile: inima

Reactiile Inteleptului nu sunt intotdeauna prompte insa au impact major. Acesta are o viziune realista si practica asupra lumii insa nu pune mare pret pe valorile materiale.

Este extrem de fidel si devotat insa uneori, omaneii din jur fac abuz de bunavointa sa.
Atunci cand se simte incoltit sau neputincios, are obiceiul sa se retraga in singuratate ca sa isi poate pune gandurile in ordine. Este visator, adesea revoltat impotriva autoritatii si poate avea o natura poetica.

11. Matusa

Perioada: 4 noiembrie-3 decembrie


Element: focul


Simt: gustul


Zi favorabila: Sambata


Luni favorabile: noiembrie si martie


Organe sensibile: intestine

Matusa da dovada de multa intoleranta si rigiditate. Ca sa compenseze, este capabila de sacrificii pe care altii le-ar considera de neinchipuit. In sinea sa crede ca duce o permanenta lupta cu toti ceilalti dar si cu sine insasi.

Citește și:

Are insa numeroase talente, este o conducatoare innascuta si incontestabila insa poate apel la viclenie si manipulare fara prea multe mustrari de constiinta. Este cea mai incapatanata zodie din “astrologia” africana. Iubeste rar, se indragosteste greu dar pasional si energic.

12. Bogatia

Perioada: 4 decembrie-3 ianuarie

Element: apa


Simt: auzul


Zi favorabila: marti


Luni favorabile: aprilie si decembrie


Organe sensibile: pielea si oasele

Despre cel nascut sub semnul Belsugului se va spune, in mod evident, ca va avea un destin plin de noroc, cel putin din punct de vedere financiar.

Nativul acesta este ambitios si orgolios, dedicat carierei. Va face tot ce ii sta in putere pentru a-si atinge scopurile. Pune pe primul plan propria sa bunastare si este uneori atat de ocupata cu propria persoana incat trece foarte usor peste parerile si suferintele altora.

Citește și:

Cu toate acestea, are o prezenta fermecatare, o fire sociabila si isi va face multi prieteni. Singura problema este ca trebuie sa-i deosebeasca pe cei adevarati de cei care stau in preajma lor asteptand anumite foloase materiale.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc