Setari Cookie-uri

Horoscopul inimii: Cate suflete pereche ai intr-o viata?

Cine a spus ca sufletul pereche este doar unul?

Prima iubire este numai una, insa marile iubiri dintr-o viata pot fi chiar numeroase pentru unele persoane. Experientele personale difera de la individ la individ, iar intensitatea sentimentelor si disponibilitatea emotionala nu pot fi comentate.

Berbec (21.03-20.04)

Ce fel iubesti? Frumoasa si sigura pe tine, nu vei fi niciodata 100% fidela. Iti plac flirturile si aventura, iti place sa te simti dorita si sa fii in centrul atentiei. Astepti ca partenerul sa iti acorde intreaga atentie, asa cum faci si tu in prezenta lui. Saruti cu patima, iubesti cu foc si nu te opresti pana cand tu si partenerul tau atingeti apogeul sexual.

Astrul care iti guverneaza relatiile: Venus.

Numarul marilor iubiri: 2.

De-a lungul vietii tale, ai doua mari iubiri, ambele de sex opus si, cel mai probabil, la intervale relativ scurte de timp. Desi iti vei iubi fiecare dintre cei doi parteneri cu aceeasi intensitate, acest lucru nu te va opri sa ai si alte relatii, fie in acelasi timp, fie separat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc