Setari Cookie-uri

Destinul tau in functie de luna in care te-ai nascut

Momentul in care ne nastem influenteaza caracterul, relatiile si felul in care alegem sa traim.

Luna in care ne nastem ne influenteaza caracterul, abilitatile de a relationa cu ceilalti, inaltimea aspiratiilor, gradul de multumire de sine si, deci, destinul, acesta fiind strans legat de relatia individului cu lumea intreaga.

Afla care iti este destinul, in functie de luna in care te-ai nascut si impartaseste-ti impresiile despre felul in care se aplica cele citite vietii tale de pana acum.

Daca esti nascuta in... Ianuarie

Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Calitati: ambitie, fidelitate, inteligenta.

Defecte: gelozie, incapatanare, introversiune, spirit critic.

In aceasta viata, rolul tau este, fara doar si poate, unul de lider. Chiar daca, oficial, nu detii un post care sa iti ofere acest statut, iti este destul de usor sa ii faci pe cei din jur sa iti dea dreptate si sa te urmeze. Tocmai din acest motiv, vei avea o viata profesionala in ascendenta.

Citește și:

Pe de alta parte, ar trebui sa o lasi mai moale in sectorul privat: intr-o relatie, cei doi indivizi au drepturi si obligatii egale.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc