Setari Cookie-uri

Horoscop: Culorile benefice zodiei tale

Influenta culorilor asupra zodiei tale

Influenta directa a culorilor asupra psihicului uman este una dintre cele mai simple mijloace pentru a intelege si pentru a descrie anumite procese inconstiente. Prin urmare, afla care este culoarea dominanta a semului tau zodiacal pentru a descoperi cum iti influenteaza aceasta caracterul.

Berbec

Culori: rosu, stacojiu

Aceste culori invoca o stare de activitate ferventa, agresivitate si indrazneala, toate carcateristice acestei zodii. Aceasta este cea mai intensa culoare, prin urmare zodia pe care o caracterizeaza traieste viata la intensitate maxima.

Berbecul poate fi uneori nepoliticos si coleric. De regula, domina toate aspectele vietii sale. Mai mult de atat, Berbecul domina cu usurinta oamenii alaturi de care traieste. Asa cum culoarea rosie nu poate strabte in noapte, nici Berbecul nu isi va putea trai viata in constrangeri sau alaturi de un partener care incearca sa ii limiteze libertatile.

Citește și:

sursa foto: shutterstock

Taur

Culori: galben, verde

Aceste culori invoca abundenta naturii si fascineaza prin calm si blandete, asemenea Taurului. Nativul in aceasta zodie este constant si echilibrat, demn si generos insa poate parea uneori foarte rezervat.

Verdele semnifica aparare si prudenta, statornicie si speranta. Aceste insusiri vor fi descoperite la Taur daca treci de bariera pe care o ridica. Uneori poate parea timid si inchis in sine dar este doar o metoda naturala de aparare. Are un simt al penibilului foarte puternic si de aceea, evita sa se expuna in vreun fel.

Foto curcubeu deasupra apei sursa Shutterstock.com

Gemeni

Culori: galben, portocaliu

Galbenul este o culoare vesela, tinereasca, plina de bucurie. Gemenii sunt oameni exuberanti, deschisi catre nou, catre viitor si care nu se lasa doborati usor. Se zice despre Gemeni ca intra pe fereastra acolo unde Berbecul intra pe usa iar alte zodii nu intra deloc.

Citește și:

Le place interactiunea si comunica foarte usor cu oamenii, isi expun clar parerile si le plac dezbaterile aprinse. Daca aduc o pata de culoare galbena in mediul in care traiesc, vor atrage lumina in viata lor si vor avea spor in tot ceea ce intreprind.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc