Setari Cookie-uri

Horoscopul Femeii: Caracterul si Temperamentul Zodiei tale

Acum poti afla ce caracter are fiecare femeie in functie de zodia ei.

Femeia Berbec

Ca orice nativ din aceasta zodie, femeile Berbec se aprind foarte repede, sunt autoritare si au tendinta mereu de a se crede stapane in orice fel de situatie. Desi este incapatanata, dar in acelasi timp independenta si increzatoare, femeia Berbec reuseste mereu sa isi atinga scopurile. Chiar si in relatiile de cuplu, acestea sunt predispuse sa ia mereu initiativa, sa fie ele cocosul din casa, si chiar la un moment dat, sa faca pasul cel mare si sa isi ceara partenerul in casatorie.

Femeia Berbec este o buna bucatareasa si o buna gospodina. Va avea mereu casa curata si mancare in frigider, dar aceste lucruri nu o multumesc. Va fi si o femeie de cariera care intotdeauna va tinti mai sus si nu se va lasa pana nu va ajunge unde si-a propus. Chiar daca este o femeie impulsiva si are tendita de a se comporta agresiv, apele se calmeaza destul de repede si totul revine la normal fara sa poarte pica sau sa se razbune.

Citește și:

Foto Fashion Art Beauty Portrait sursa Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc