Setari Cookie-uri

Horoscopul Femeii: Caracterul si Temperamentul Zodiei tale

Acum poti afla ce caracter are fiecare femeie in functie de zodia ei.

Femeia Rac

Nativa acestei zodii este o femeie cu doua fete si iti va lua ceva timp pana iti vei da seama daca femeia din zodia Sac este o femeie sensibila sau un copil zapacit. Este printre putinele femei care nu cheltuiesc bani si prefera sa ii stranga la ciorap pentru zile grele. Nu se lasa impresionata de cadouri scumpe si gesturi marete, ba dimpotriva, apreciaza lucrurile mici care fac diferenta.

Nu ii place sa fie respinsa si criticata. Deseori este nesigura pe ea si are nevoie de confirmari si aprecieri din partea celor din juur atat in ceea ce priveste aspectul ei fizic cat si capacitatile intelectuale. Este usor posesiva, dar rabdatoare si cu simtul umorului dezvoltat.

Femeia Leu

Leoaicele sunt firi sentimentale, dar foarte mandre in acelasi timp. Pentru ca sunt semne de foc, au tendinta de agresivitate de cele mai multe ori, insa niciodata nu vor intrece limita si nu vor ramane suparate prea mult timp. Femeia Leu este o femeie autoritara si totdeauna va vrea sa conduca. Se simte ca o regina in cercul ei de prietene si bineinteles ca ea este liderul.

Citește și:

Atunci cand vrea sa impresioneze se transforma rapid intr-o femeie blanda si docila, insa este doar o masca pe care o foloseste destul de rar. Nu vei reusi niciodata sa o transformi intr-o femeie romantica si sentimentala. Adora cadourile scumpe si bunul gust, iar la randul ei te va rasplati in aceeasi masura. Este o fire foarte generoasa si nu ezita sa sara in ajutor atunci cand ii este solicitat. Este cea mai iubitoare mama a zodiacului si o gospodina desavarsita.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc