Setari Cookie-uri

Horoscopul Femeii: Caracterul si Temperamentul Zodiei tale

Acum poti afla ce caracter are fiecare femeie in functie de zodia ei.

Femeia Fecioara

Fecioarele sunt femei simple, care apreciaza frumosul, femei sociabile si intotdeauna cu zambetul pe buze. Sunt timide dar hotarate in acelasi timp si pot merge pana in panzele albe pentru a-si gasi adevarata fericire. Detesta ipocrizia si niciodata nu vor accepta ceva care nu merge bine. Chiar daca nu ii place sa rupa legaturile, Fecioara nu va sta intr-o relatie care nu mai merge, si va taia raul de la radacina fara sa se gandeasca de doua ori.

Fecioarele sunt perfectioniste si traiesc cu impresia ca nimeni nu poate face lucrurile cu eficienta si cu destoinicia lor. Au o abilitate extraordinara de a detecta minciuna, iar scuzele penibile nu le vor impresiona. Simtul responsabilitatii, devotamentul si afectiunea sunt punctele lor forte.

Femeia Balanta

Balanta este singura femeie care poate purta pantaloni si rochii de gala in acelsi timp si sa intre in pielea personajului foarte bine. Nativele acesti zodii sunt persoane calde, blande si convingatoare, insa au o logica masculina uneori mai buna decat a barbatilor. Sunt insa foarte subtile si nu vor lasa un barbat sa isi dea seama de lucrul asta. Balanta este fermecatoare si sclipitoare prin natura ei, fara sa fie nevoita sa depuna prea multe eforturi in acest sens.

Citește și:

De cele mai multe ori are dreptate si face cele mai bune alegeri pentru ca inainte de asta le cantareste pana se convinge ca decizia luata este cea mai buna. Sunt inebunite dupa hainele frumoase, parfumurile scumpe si muzica clasica. Balanta este o femeie intelectuala si va avea o cariera de succes pentru ca la asta se pricepe foarte bine. Niciodata nu o sa isi agaseze partenerul cu lucruri inutile, ba chiar il va ajuta si il va sprijini in cariera lui. Armonizeaza perfect duritatea cu sensibilitatea fapt ce reuseste sa atraga de fiecare data.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc