Setari Cookie-uri

Horoscopul Femeii: Caracterul si Temperamentul Zodiei tale

Acum poti afla ce caracter are fiecare femeie in functie de zodia ei.

Femeia Scorpion

Femeie Scorpion este stapana pe ea cum nu mai este una in tot zodiacul, si mandra, nevoie mare. Este extrem de seducatoare si rafinata si o poti cuceri usor daca ii soptesti vorbe dulci care ar impresiona-o cat ai bate din palme. Are de cele mai multe ori un comportament bland, insa este si foarte razbunatoare atunci cand i se acorda astfel de oportunitati.

Va incerca intotdeauna sa ii sustina pe cei din jur si sa faca tot ce-i sta in fire pentru ca toata lumea sa fie fericita. Apreciaza persoanele puternice si este destul de loiala in relatia cu ceilalti. II place sa pastreze aparentele si sa nu ofere subiecte de barfa in ceea ce priveste viata personala pe care o apara cu destoinicie.

Femeia Sagetator

Este una dintre putinele femei care iti spune verde in fata ceea ce crede despre tine fara nici cea mai mica ezitare. Femeia Sagetator este o fire prietenoasa si afectiva care are un farmec aparte caruia nu ii vei putea rezista. De cele mai multe ori este exagerat de optimista, insa poate fi vazut ca un lucru bun pentru ca reuseste sa ii incurajeze pe cei din jur, simtindu-se astfel multumita. Nu ii place sa primeasca ordine si ar fi mai bine ca atunci cand vrei ceva de la ea sa o rogi frumos.

Citește și:

E un pic stangace si impiedicata in diferite situatii neprevazute, insa trateaza totul cu o detasare cat se poate de naturala. Nici treburile casnice nu sunt pe placul ei, dar este o companie mai mult decat placuta in excursii pentru ca sunt punctul ei slab. Se poate spune despre femeia Sagetator ca este plimbareata zodiacului.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc