Setari Cookie-uri

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Ce ai adus cu tine din fiecare etapa a existentiei tale.

Varsator

Cel nascut in aceasta viata sub semnul Varsatorului are o karma puternica, practica. El trebuie sa invete sa faca trecerea de la ideal la concret. In existenta anterioara a fost un idealist, un visator si chiar un luptator in numele unor scopuri inalte si nobile.

Nu s-a dedicat niciodata propriei persoane si nici macar in viata de familie nu a fost dedicat 100%. Preocuparile sale s-au indreptat mai degraba catre binele colectiv si si-a canalizat toata energie pentru comunitatea in care a trait.

Cu siguranta a fost un conducator drept si bun. In aceasta viata, trebuie sa fie orientat mai mult catre viata de familie si sa-si valorifice calitatile sale de baza: intuitia si inspiratia. Are orizonturi extinse si trebuie sa gaseasca echilibrul intre viata personala si cea publica.


Pesti

Nativul in Pesti are o karma sumbra, incarcata de suferinta. Intr-o alta viata, a preferat sa fuga de probleme si responsabilitati in loc sa le infrunte. Din aceasta cauza, a ramas cu o sensibilitate aparte si ii este foarte greu sa razbata de unul singur.

Citește și:

In aceasta viata are misiunea sa devina independent in fapte si gandire. In alte existente, personalitatea s aa fost macinata usor de pasivitate si indolenta in asemenea masura incat nu ii mai pasa ce se intampla cu propria persoana.

In aceasta viata, nativul in Peste este o prezenta discreta dar speciala. Are o structura sufleteasca aparte, marcata de ratiune si sensibilitate. Nu poate ramane pasiv insa de cele mai multe ori, isi interiorizaeza pornirile fara voia sa. Desi in aparenta este calm si linistit, sufletul sau clocoteste.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc