Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: Ce zodii sunt predispuse sa insele?

Afla care sunt cele mai infidele zodii!

3. Gemeni

Trasatura cea mai pregnanta de caracter a nativilor in Gemeni este dualitatea. Asa cum arata si simbolul zodiei lor, cei nascuti sub acest semn traiesc uneori vieti duble. Nu insala nici pentru ca sunt cuceritori, asa cum fac Scorpionii si nici pentru ca cedeaza impulsurilor fizice, asa cum o fac Berbecii.

Gemenii insala pentru ca asa le dicteaza natura. Nu au aventuri de-o noapte sau legaturi pasagere ci duc pana la capat sarada relatiilor cu doi parteneri. Acest lucru nu inseamna ca sunt lipsiti de scrupule. Din contra. Atunci cand sunt infideli, ei fac tot posibilul sa isi multumeasca ambii parteneri si sa-si ascunda relatiile.

Au mare grija la sentimentele celorlalti si se vor face luntre si punte pentru a nu le rani sentimentele. Desi stiu in sinea lor ca fac un lucru considerat in general imoral, Gemenii isi conduc viata dupa propriul set de valori.

Citește și:

4. Leu

Nativii in aceasta zodie sunt infideli dintr-o singura cauza: orgoliu ranit. Indiferent de varsta la care se afla, Leii vor insela. In anii de tinerete o fac din avant si pasiune iar la maturitate insala ca sa-si demonstreze ca inca mai pot si sa-si flateze orgoliul.

Nu se jeneaza sa isi ascunda aventurile dar nici nu fac parada de ele. Daca se afla, se afla, noroc bun! Daca nu, hotul neprins e negustor cinstit.

Rareori au mustrari si isi marturisesc greselile. Sunt absolut convinsi ca merita atentia si afectiunea ambilor parteneri fara sa se preocupe prea mult de ceea ce simt ceilalti doi prinsi in triunghiul lor amoros. Sunt maiestrii in arta inselatoriei si tes cu usurinta plase de intrigi.

5. Capricorn

Desi pare ca nativii acestei zodii sunt familisti convinsi, Capricornii au si ei obiceiul sa calce stramb in relatii. Cel mai adesea sunt motivati de ambitia lor insa uneori, nesiguranta si neincrederea sunt cele care ii imping pe aceasta cale.

Citește și:

Este extrem de complicat sa castigi increderea Capricornilor, este zodia ideala pentru spionaj. Atunci cand sunt infideli, ei nu o fac neaparat din cauza unor porniri erotice. Insala preventiv, in caz ca partenerul le va fi infidel pe parcursul relatiei.

Au insa scrupule si sunt cei mai “etici” infideli ai zodiacului. Nu se lauda cu aventurile si fac tot posibilul sa nu raneasca sentimentele nimanui. Insa in caz de nevoie, vor folosi infidelitatea ca arma impotriva partener

sursa foto prima pagina shutterstock triunghi amoros

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc