Setari Cookie-uri

Horoscop special: Locul de legenda al zodiei tale

Atlantida, Avalon sau Grecia Antica? In ce loc mitic ti-ai putea duce existenta astrala?

Istoria umanitatii este plina de legenda despre locuri fabuloase, mitice in care s-ar afla secretul vietii vesnice. Unele dintre ele sunt cautate si astazi de istorici in timp ce altele s-au pierdut pe veci inca din timpuri primordiale.

Biblia mentioneaza cateva dintre aceste locuri. O parte dintre ele au fost sterse de pe fata pamantului de furia divina in timp ce altele apar doar in cantecele pagane stravechi.

Trasaturile generale ale zodiilor pot fi conectate si interpretate prin primsa legendelor din toata lumea pentru a afla astfel care este locul in care iti poti duce existenta astrala.

Berbec


Ciudad Blanca – Orasul Alb, Honduras

Originile misteriosului oras s-au pierdut in negura timpului. Cu toate aceste, istoricii si arheologii nu si-au pierdut speranta ca intr-o zi vor gasi aceasta Atlantida a Americii Centrale. Existenta sa este plasata undeva inaintea erai pre-columbiene.

Citește și:

Oamenii din Honduras vorbesc despre Orasul Alb ca despre leaganul sperantei lor, simbolul autonomiei si al sperantei. Numele sau provine, se spune, de la zidul de aparare construit in totalitate din pietre albe.

Munti nesfarsitit de aur, diamante fara masura si cladiri din argint locuite de oameni care nu cunosc boala si suferinta, patima lacomiei sau gheara foamei, iata cum descriu oamenii Ciudad Blanca. Un singur pacat aveau.

Ei se inchinau unei maimute imense faurita in totalitate din aur.
Desi in mai 2012 se zvonea ca a fost descoperit celebrul oras, tristul adevar este ca Ciudad Blanca ramane inca doar un loc mitic pierdut in jungla si in legende.

Una dintre povesti spune ca orasul a fost inghitit de pamant la dorinta zeilor, atunci cand au sosit invadatorii spanioli iar locuitorii sai au ramas pana la sfarsitul veacurilor oameni liberi, sub protectia Maimutei de Aur.

Citește și:

Asemenea locuitorilor din Ciudad Blanca, Berbecul este un iubitor de libertate care isi poate sacrifica orice, mai putin independenta. Nu accepta sa ii fie calcate in picioare principiile si are un acut simt al mandriei.

sura foto shutterstock peisaj mistic

Taur


Tir na nOg, Irlanda

Desi este larg raspandita ideea ca Tir na nOg este un fel de paradis, aici nu vin sufletele dupa moarte. Locul este populat de zane, spiridusi, pooka si alte fiinte fantastice. Ca sa ajungi pe acest taram, trebuie sa pleci din Irlanda pe apa, calatorind mereu catre Vest, pana la capatul lumii.

Aici nu exista durere sau amaraciune, nici boala sau tristete. Insa pretul pe care trebuie sa-l plateasca oricine paseste pe acest taram este teribil. Asa cum nu exista moarte sau intristare, nu exista nici fericire adevarata, doar tinerete vesnica si frumusete imposibil de descris.

Citește și:

Destinul Taurilor se aseamana cu cel al locuitorilor din Tir na nOg pentru ca ei sunt prinsi intre valorile materiale si cele spirituale. Nu pun pret pe bogatiile pamantesti dar nici nu pot fi fericiti fara ele.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc