Setari Cookie-uri

Horoscopul gastronomic: Alimentatia specifica zodiei tale

Regimul alimentar adecvat pentru semnul tau zodiacal

Berbec

Nativii acestei zodii sunt oameni foarte energici si sunt tot timpul in miscare. De aceea, trebuie sa aiba grija la aportul de calorii. Din cauza stilului lor de viata destul de prost organizat, acestia vor fi tentati sa isi calculeze foarte prost numarul de calorii si sa le subestimeze.

Alimentatia lor trebuie sa fie foarte bogata in legume si hrana care sa nu necesite preparare termica. Uneori, pot avea o usoara deficienta de fier. De aceea, pentru ei este indicat sa manance spanac, urzici, patrunjel sau ficat.

O mare problema cu care se confrunta Berbecii destul de des este pasiunea lor pentru mancarea picanta. Din aceasta cauza, sunt predispusi la probleme stomacale. Alimentatia lor nu trebuie sa fie foarte piperata si de asemenea, nu au voie sa exagereze cu otetul sau lamaia.

foto shutterstock legume

Taur

In general, cei nascuti sub acest semn pun foarte mult pret pe imaginea lor si pe aspectul fizic. Prima impresie este foarte importanta pentru ei si de aceea, se asigura intotdeauna ca aparitia lor este absolut impecabila. Acesta este unul dintre motivele pentru care Taurii tin foarte mult la silueta si la proportiile armonioase ale trupului. Singura problema este ca ei se dau in vant dupa mancarurile grele si dulciuri.

Citește și:

Pe cat posibil, ar fi bine sa evite tocmai aceste lucruri si sa nu isi bombardeze organismul cu carbohidrati.

Nu au un stil de viata foarte activ si trebuie sa corecteze acest neajuns. Daca vor face exercitii fizice cu regularitate, cu siguranta nu vor avea probleme deosebite. Pentru ei este recomandat consumul de alimente care contin cantitati serioase de vitamina C pentru ca au un sistem imunitar relativ scazut.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc